kızlar acilen bi fikir lütfen :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar direk konuya giriyorum, bugün eşimin doğum günü...
kendisi özel günlere önem vermez fazla....yani diğer günlerde hiç beklenmedik anda çiçek hediye gibi şeyler alır belirsiz bi günde ama illa doğum günü evlilik yıldönümü gibi şeyleri bizzat o gün standartlaştırmayı sevmiyor....
geçen doğum günüm ve evlilik yıldönümümde de ufacık da olsa bi hediye veya bi çiçek bekledim ama malesef...
bende kırılmıştım ve asla bende ona yapmayacam dedim o gün....
ve o gün geldi çattı...sabahtan beri hiç belli etmedim....hatta belki kendisi bile unuttu doğum gününü....:31::31:
şu saate kadar bişey yapmadım hediye almayacam demiştim kararlıyım hala...
sizce böyle devam edip normal bi gün gibi devam edeyimmi?
yoksa şu son bi kaç saat içinde ufak da olsa bişey yapayımmı...??
yemek romantik bi sofra gibi şeyler düşünmüyorum...daha anlık basit bi hatırlama tarzında...belki küçük bi not yazıp görebileceği biyere yapıştırmak veya bi mesaj bile olabilir...
sadece unutmadığımı, ama sırf o sevmediği için böyle yaptığımı belli etmeyi düşünüyorum...
ne yapsam acaba??
fikir verirseniz çok sevinirim...orjinal bişey olsa çok sevinirim...

Hmmm... Sofra düşünmüyorum demişsin ama belki sevdiği yemeklerden 1-2 çeşit bir şey yapabilirsin ona ve özel gününe kıymet verdiğini anlar. Öyle mumlu bir şey değil söylemek istediğim bir jest gibi, içinden gelmiş gibi. Hani bir şey yapmadan bir şey yapmış gibi... Sen anladığım kadarıyla özel günleri önemsiyorsun ama herkes bir değil tabi. Ben de böyleyim pek umurumda olmaz. Evlilik içerisinde eşimin genel olarak istikrarına bakarım :) Not yazmanın pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum gerçekten umursamayan biri için.

Ben olsam güzel bi restorana yemeğe çıkarırdım yanında da ufak bir hediye verirdim. Utansın mahçup olsun canım herkesin içinde sonra o da sana ufak bir jest ya da süpriz yapmak zorunda hisseder kendini :47:

Ben olsam güzel bi restorana yemeğe çıkarırdım yanında da ufak bir hediye verirdim. Utansın mahçup olsun canım herkesin içinde sonra o da sana ufak bir jest ya da süpriz yapmak zorunda hisseder kendini :47:

hiç sanmıyorum canım yaa, daha öncede çok hediyeler aldım, jestler yaptım...ama hiç aklına bile gelmedi özel günlerimiz...
yani belki utanır da yapar mantığı eşime işlemiyor...:)
bende öyle çok aşırı önem vermem ne bileyim aman restoranlara gidelim, çiçekler alsın bana pahalı hediyeler falan vs tarzı şeyleri önemsemem...
ama en azından bi mesaj atsa, ufacık bi not koysa biyere...yada ne bileyim minicik basit bişey alıp ogüne özel verse yeterde artar bile çok mutlu olurum...
hediye falan alır hakkını yemiyim ama rastgele bi zamanda....evlilik yıldönümünde doğum gününde falan değil...
öyle aklına eserse herahngi bi gün alır mesela...
en son ki evlenme tarihinde bende kırıldım açıkçası üzüldüm....artık asla bende almam yapmam mesaj bile atmam dedim ama içim elvermedi..
hediye falan almadım ama en azından minicik bişey olsamı acaba diye düşünüyorum :31:

Eger yakininda pastahane varsa bir kosu pasta al getir belki anlar esin yoksa evde basit bir pasta yap .

ben senin yerinde olsam söyle edepli bir otelde
edepli bir haftasonu planlardim
gecen konun kapanmis
yorum yazamadim
mesela Arabistanda öyle yerler cok amaaaa
orda kadin oldugun icin seni kaale almazlar adam yerine koymazlar
mc donaldsa bile gitsen kadinlar sirasina girmen lazim
restorana gitsen sen kendin siparis veremezsin
sokakta sigara yaksan hurraaa üstüne yürürler
bizzat yasadim bu edepli havayi soludum da
neyse dedigim gibi
edepli bir termal otelde yer ayirt haftasonu kacamagi yapin
ben öyle bir otelde
baska otelde yer olmadigi icin iki gun kalmak zorunda kaldim
orda yasadiklarimi anlatmayim neyse

Eger yakininda pastahane varsa bir kosu pasta al getir belki anlar esin yoksa evde basit bir pasta yap .

yelizcim şimdi yorumunu görünce şaşırdım içimi okumuşsun sanki :) kapatıp çıktıktan sonra pasta yaptım az önce yedik :) sanki tavsiye üzerine gidip yapmışım gibi oldu teşekkür ederim kalb kalbe karşıymış...:52:

gecen konun kapanmis
yorum yazamadim
neyse dedigim gibi
ben öyle bir otelde

konum doğum günü ile ilgili...

Son düzenleme:
Bir erkeği asla tepkisiz bırakmayacak iki hediye bilirim.
Paran varsa bildiğin araba, paran yoksa uzaktan kumandalı araba.

slm kızlar direk konuya giriyorum, bugün eşimin doğum günü...
kendisi özel günlere önem vermez fazla....yani diğer günlerde hiç beklenmedik anda çiçek hediye gibi şeyler alır belirsiz bi günde ama illa doğum günü evlilik yıldönümü gibi şeyleri bizzat o gün standartlaştırmayı sevmiyor....
geçen doğum günüm ve evlilik yıldönümümde de ufacık da olsa bi hediye veya bi çiçek bekledim ama malesef...
bende kırılmıştım ve asla bende ona yapmayacam dedim o gün....
ve o gün geldi çattı...sabahtan beri hiç belli etmedim....hatta belki kendisi bile unuttu doğum gününü....:31::31:
şu saate kadar bişey yapmadım hediye almayacam demiştim kararlıyım hala...
sizce böyle devam edip normal bi gün gibi devam edeyimmi?
yoksa şu son bi kaç saat içinde ufak da olsa bişey yapayımmı...??
yemek romantik bi sofra gibi şeyler düşünmüyorum...daha anlık basit bi hatırlama tarzında...belki küçük bi not yazıp görebileceği biyere yapıştırmak veya bi mesaj bile olabilir...
sadece unutmadığımı, ama sırf o sevmediği için böyle yaptığımı belli etmeyi düşünüyorum...
ne yapsam acaba??
fikir verirseniz çok sevinirim...orjinal bişey olsa çok sevinirim...

benim erkek arkadaşımda eşiniz gibi. Özel günleri sevmez ve kutlamaz doğum günü olsun sevgililer günü olsun. ama bunların haricinde çok hediye alır süpriz yapar. Bence hoş bir sofra hazırlamanız güzel olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
gecen konun kapanmis
yorum yazamadim
neyse dedigim gibi
ben öyle bir otelde

edepden kastınız ne anlamadım ?

Neden bu kadar düşünüyorsun ki? Misilleme yaptığın kişi senin eşin ve mutlu etmek seni mutlu eder diye düşünüyorum.
Erkeklerin geneli bu şekilde olabilir ama kadınlar biraz daha duygusaldır bu konularda. Hediye de alabilirsin, içinden ne geliyorsa da yapabilirsin. Ha aynı olay arkadaşın ve senin aranda olsa tamam haklısın derim ama bence gereksiz bir inat.
Şu an aramıyorsun ya bence umurunda değil. Zaten önem verse biricik karısının özel günlerini unutmaz. Kasıtlı değil ya.
O yüzden kendi kendine bir polemik yaşadığını düşünüyorum..

Neden bu kadar düşünüyorsun ki? Misilleme yaptığın kişi senin eşin ve mutlu etmek seni mutlu eder diye düşünüyorum.
Erkeklerin geneli bu şekilde olabilir ama kadınlar biraz daha duygusaldır bu konularda. Hediye de alabilirsin, içinden ne geliyorsa da yapabilirsin. Ha aynı olay arkadaşın ve senin aranda olsa tamam haklısın derim ama bence gereksiz bir inat.
Şu an aramıyorsun ya bence umurunda değil. Zaten önem verse biricik karısının özel günlerini unutmaz. Kasıtlı değil ya.
O yüzden kendi kendine bir polemik yaşadığını düşünüyorum..

inat değil cnm, şöyle söyleyim, 3 yıldır o özel günleri sevmediği almadığı halde ben ona hep aldım hiç yadırgamadım sen almasanda ben alıcam dedim..ve hep aldım...
ama en son evlilik yıldönümünde ban aldım yine ondan bişey yok...haliyle biraz kırıldım kırıldığımı anlayınca özel günleri saçma buluyorum bana da alma dedi...o yüzden kırıldım ve tamam almam dedim...yani benim inatlaşmam söz konusu değil....
diğer zamanlarda alır ama özel günlere bi zıtlığı var o yüzden bende almadım bu sefer...
hediye olayına girmeden sadece hoş bişey yapmak istedim o yüzden danıştım size...
yine de teşekkür ederim cevabınız için...

Back
X