Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar acill bakın 3 aydır adet olmuyorum 10 gün once kan verdim gebelik çıkmadı bugun test yaptım bu şekilde çıktı tecrübeliler değerlendirebilir mi?
3 aydır regli olmuyorsanız gebelik testide negatif kanda yok ise benim anlamadıgım 3 aydir neden doktora gitmediniz.. bence hemen gözükmeniz lazim kist olmuş olabilir veya erken menopoza girmis olabilirsiniz umarim hayrli haberleriniz olur
3 aydır regli olmuyorsanız gebelik testide negatif kanda yok ise benim anlamadıgım 3 aydir neden doktora gitmediniz.. bence hemen gözükmeniz lazim kist olmuş olabilir veya erken menopoza girmis olabilirsiniz umarim hayrli haberleriniz olur
Polikistik varsa İnositol kullanın testte gebelik yok kanda da yoksa kafanız neden karışıyor ? Polikistik overin en büyük sorunu zaten düzenli adet olamamak Adet düzensizliği hormonal dengesizlikler çok ihmal etmişsiniz kendinizi kilo varsa da vermelisiniz yoksa düzelmiyor