• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acill bakın 3 aydır adet olmuyorum 10 gün once kan verdim gebelik çıkmadı bugun test yaptım bu şekilde çıktı tecrübeliler değerlendirebilir mi?

Sevval4141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
149
31
48
26
IMG_20231229_032115.webp

3 aydır regli olmuyorsanız gebelik testide negatif kanda yok ise benim anlamadıgım 3 aydir neden doktora gitmediniz.. bence hemen gözükmeniz lazim kist olmuş olabilir veya erken menopoza girmis olabilirsiniz umarim hayrli haberleriniz olur 🤲🏻

3 aydır regli olmuyorsanız gebelik testide negatif kanda yok ise benim anlamadıgım 3 aydir neden doktora gitmediniz.. bence hemen gözükmeniz lazim kist olmuş olabilir veya erken menopoza girmis olabilirsiniz umarim hayrli haberleriniz olur 🤲🏻
Polikistik över var bende ondan olabilir ama kafamı karıstırdı bu test

Polikistik över var bende ondan olabilir ama kafamı karıstırdı bu test
Himmm ozaman bukdar gecikmeniz normalmi polikistik over la ilgili bilgim yok ama siz ne olur ne olmaz bir muyane olun belki ilaç verir

Testiniz çok damlatma yapmissiniz akmis negatif gibi duruyor dağilma olmuş

Betahcg hormonu zaten önce kanda sonra idrarda çıkar.. kanda çıkmadıysa idrarda da çıkmaz hayrli haberleriniz olsun 🤲🏻

Polikistik varsa İnositol kullanın testte gebelik yok kanda da yoksa kafanız neden karışıyor ? Polikistik overin en büyük sorunu zaten düzenli adet olamamak Adet düzensizliği hormonal dengesizlikler çok ihmal etmişsiniz kendinizi kilo varsa da vermelisiniz yoksa düzelmiyor

Kan vermişsiniz ultrason da temiz hamile değilsiniz neden kafanız tam olarak karışık ki 🤔

Back
X