Kızlar acill bakın

kubragocer

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
615
104
18
20
Kızlar bu sabah fark ettim ki göbeğinde böyle bi çizgi var ama benim çatlaklarım da çok bu çatlak mı hamilelik çizgisi mi adetim gecikti şüphem vardı zaten ama çabuk çıkmaz bu çizgi benimki çatlak herhalde ya

Eklentiler

• IMG_20250822_141531_262~2.webp
    IMG_20250822_141531_262~2.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250822_140926_697~2 (1).webp
    IMG_20250822_140926_697~2 (1).webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar bu sabah fark ettim ki göbeğinde böyle bi çizgi var ama benim çatlaklarım da çok bu çatlak mı hamilelik çizgisi mi adetim gecikti şüphem vardı zaten ama çabuk çıkmaz bu çizgi benimki çatlak herhalde ya
canım aynısından bendede çıktı yemin ederim bende gördüğümde şoka girdm iki gün önce

Ay aşkım umarım hamileliktendir benimde çok çatlağım var görüyorsun ama göbeğimde öyle yoktu ayyy heveslenmek istemiyorum sence
banada herkes gebelik belirtisi olarak çıkabilceğini söyledi o kadar garipki bi anda çıktı benimkide

Adetin gecikti mi benim gecikmenin 4.gunu bat günü ve ondan bir gün sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı ama hala Adet olmadım ve sabah böyle bir çizgi gördüm sanırım gerçekten hamileyim daha hiç kan vermedim bekliyorum pazartesi olsun bakalım yine de heveslenmek istemiyorum
banada herkes gebelik belirtisi olarak çıkabilceğini söyledi o kadar garipki bi anda çıktı benimkide

Adetin gecikti mi benim gecikmenin 4.gunu bat günü ve ondan bir gün sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı ama hala Adet olmadım ve sabah böyle bir çizgi gördüm sanırım gerçekten hamileyim daha hiç kan vermedim bekliyorum pazartesi olsun bakalım yine de heveslenmek istemiyorum
benim adete 4 gün kaldı bende şimdi test yapıcam gelmesini bekliyorum:) bende sende bidaha yap

Ben hamileyim bende çıkmadı bunu hiç belirti olarak duymamıştım adetiniz de gecikmiş test yaptınız mı?

Back
X