Kızlar acill beta değerim iyi artmış mı 2 günlük arayla yapıldı

prayerfive

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
83
123
23
27
IMG_20230622_072926.webp

Eklentiler

• IMG_20230623_201000.webp
    IMG_20230623_201000.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 49
Regl tarihiniz geçti mi? Hamilelik sürecinde kesi konuşmak çok zor ama içinizi karartmayın daha düşük değerler ile devam eden oldu burda.
Kanama olmazsa bayramdan sonra doktora gidip keseyi ve kalp atışını görürsünüz inşallah

Regl tarihiniz geçti mi? Hamilelik sürecinde kesi konuşmak çok zor ama içinizi karartmayın daha düşük değerler ile devam eden oldu burda.
Kanama olmazsa bayramdan sonra doktora gidip keseyi ve kalp atışını görürsünüz inşallah
Reglim 4 gün geçti Allah'a şükür kanamam olmadı şu an kasık ağrılarım var biraz o kadar

Kimyasal veya değil demek için çok erken. Kimyasal gebelikte değer bi noktaya kadar artıp sonrasında da düşüş olabilir. Veya Allah korusun değeriniz artıp dış gebelik olabilir. Siz içinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.. stres yapmayın en çok etkileyen şey stres umarım güzel bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi ❤️

Kimyasal veya değil demek için çok erken. Kimyasal gebelikte değer bi noktaya kadar artıp sonrasında da düşüş olabilir. Veya Allah korusun değeriniz artıp dış gebelik olabilir. Siz içinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.. stres yapmayın en çok etkileyen şey stres umarım güzel bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi ❤️
Çok teşekkür ederim pazartesi doktora gideceğim 4+6 olmuş oluyor acaba kese gözükür mü ultrasondan

Kese için beta hcg değerinin 3000 üstü olması lazım diyebiliyorum. Fakat alttan muayenede daha önce de görülebildiğini duydum. Ben gittiğimde 5+4 idi beta değerim 3416 idi ve karından ultrason ile görmüştük ama çok küçüktü

Back
X