Kızlar acill hamilelik testime bakarmısınız

aks2304

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
162
81
28
Kızlar merhaba pko hastasıyım henüz tedavime başlamadım bir gündür duphaston kuşlanıyorum bu sıra çok kasık ağrım göğüs sancım vs var başka bir belirtim yok.Demin test yaptım 5 dk bekledim kendi kendine silikleşmiş resmi yeni çektim.Ama aynı adet belirtileri gibi belirtilerim var normaldr adet olmam lazımdı pko olduğum için çok değişiyor günlerim.silik çizgi neyin belirtisidir böyle bişey yaşayan var mı adete yakın böyle çıkar mı test
IMG_20200806_123628.webp
IMG_20200806_123559.webp

Fotoğraf atın. Eğer kullandığınız ilaç gebelik hormonu taşıyorsa onun etkiai de olabilir ama öyle bir hormon taşımıyorsa silikte olsa 2.çizgi gebeliktir.

Yani tam bilmiyorum duphastonu doktor söktürücü olarak verdi ama henüz bir tane aldım ondan dün öğle vakti by gün henüz almadım.bir hafta önce yaptığım testler bomboştu sadece c cizgisi vardı bilemedim ne olduğunu adete yakın diye mi böyle çıktı acaba

Fotoğraf atın. Eğer kullandığınız ilaç gebelik hormonu taşıyorsa onun etkiai de olabilir ama öyle bir hormon taşımıyorsa silikte olsa 2.çizgi gebeliktir.
Yok canım duphaston gebelik hormonu taşımıyor adet düzenleyici bir ilaç

Pcodan dolayi gec dollenme olmuştur. Benim 2 gebeligim de oyle oldu. Bence test pozitif, hayirli olsun. Insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.

Kızlar merhaba pko hastasıyım henüz tedavime başlamadım bir gündür duphaston kuşlanıyorum bu sıra çok kasık ağrım göğüs sancım vs var başka bir belirtim yok.Demin test yaptım 5 dk bekledim kendi kendine silikleşmiş resmi yeni çektim.Ama aynı adet belirtileri gibi belirtilerim var normaldr adet olmam lazımdı pko olduğum için çok değişiyor günlerim.silik çizgi neyin belirtisidir böyle bişey yaşayan var mı adete yakın böyle çıkar mı testEki Görüntüle 2671784 Eki Görüntüle 2671785
Bence gebelik var benimde ilk böyle çıkmıtı kan testinde değerim 86 gibi bişeydi. Yani idrara da kanada yeni grçmiş olabilir.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için pko olduğum için o kadar ihtimal vermedim ki bir de regl sancısı gibi sancım var 3 4 gündür her an hasta olacakmış gibi hissediyorum gidip kan vereyim en iyisi testi böyle çıkıp regl olanlar görmüştüm burda kandan önce umutlanmayayım yine de 🤗🙏🌼🌺

Kızlar merhaba pko hastasıyım henüz tedavime başlamadım bir gündür duphaston kuşlanıyorum bu sıra çok kasık ağrım göğüs sancım vs var başka bir belirtim yok.Demin test yaptım 5 dk bekledim kendi kendine silikleşmiş resmi yeni çektim.Ama aynı adet belirtileri gibi belirtilerim var normaldr adet olmam lazımdı pko olduğum için çok değişiyor günlerim.silik çizgi neyin belirtisidir böyle bişey yaşayan var mı adete yakın böyle çıkar mı testEki Görüntüle 2671784 Eki Görüntüle 2671785
Hamilesin 😍

Back
X