Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekkür ederiim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Artık sevinebilirsinKan testimi dün yaptırdım betahcg 47 çıktı şuan için pazartesi tekrar baktıracağım yükselip yükselmediğine![]()
Maşallah ya ne kadardır evlisinKan testimi dün yaptırdım betahcg 47 çıktı şuan için pazartesi tekrar baktıracağım yükselip yükselmediğine![]()
2 senelik evliyimMaşallah ya ne kadardır evlisin ☺
Sendede pco varmıydı2 senelik evliyim![]()
Mesajlara baştan bakmadınız mı açıkladım ilk mesajımdaSendede pco varmıydı
He anladıım kusura bakmayın orda açıklamalı yazmıştımda ondan sordumTamam şimdi bakdm ben yeni üyeyimde karıştırıyorum
Canım bende pco hastası olduğumu daha yeni öğrendim nasıl hamile kaldım gerçekten çok mu zor denildiği gibiPcodan dolayi gec dollenme olmuştur. Benim 2 gebeligim de oyle oldu. Bence test pozitif, hayirli olsun. Insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
Hic degil. Ben bitkisel kurlerden cok fayda gordumCanım bende pco hastası olduğumu daha yeni öğrendim nasıl hamile kaldım gerçekten çok mu zor denildiği gibi
Neler yaptın paylaşır ısın ben klomenr başladım bu ay hatta bitti bile o. Bide metpamid kullanıyorumHic degil. Ben bitkisel kurlerden cok fayda gordum
Bu mesajı bir konuda yazmıştım buraya kopyalayayım belki bir faydası olurCanım bende pco hastası olduğumu daha yeni öğrendim nasıl hamile kaldım gerçekten çok mu zor denildiği gibi
Merhabatıkla...