- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
canm bu gun için bırı okuyor reglım bazen 4 gun suruyorBen okurum canım reglin kaç gün sürüyor kaç gün okuyacagim
Allah razı olsun canm bnm hanı su kalan gunlerde okuyan olsa en azından aravermemiş olurumBen okurum canım reglin kaç gün sürüyor kaç gün okuyacagim
tamam canım Allah razı olsun senden Rabbım ıkı cıhandada yuzunu guldursun inşallahTm canım yarından itibaren bitinceye kadar okurum ben sorun değil sen bana bitince bitti de
canım meryem suresinde secde var yapıyorsun değil mi?? Bence onu her Okuduğunda suya üfle 41. Günde iç. Ben öyle yapmıştımkızlar ben bu ay meryem suresıne başladım ama reglı geldı bugun
yerıme bı kaç gun okurmusunuz okuyan varsa bnde onun için reglı donemınde okurum bırakmak istemiyorum lutfen
evet tılavet secdesı yapıyrm canmcanım meryem suresinde secde var yapıyorsun değil mi?? Bence onu her Okuduğunda suya üfle 41. Günde iç. Ben öyle yapmıştım
ah canm Allah razı olsunOkuyan olmadığı günü söyle bana
Senden de allah razı olsun canım yapabileceğim bişey olursa yazman yeter tatlım benimah canm Allah razı olsunDil-i bitab okurum dedı bugun okuyacaktı bıtene kadar okurum dedı sagolsun yarın yazarsa bakım okuyacakmı bn haber verrm sana bıtanm
tamm canm bnm oğluşun oluyrmş galıba kesın mı pekıSenden de allah razı olsun canım yapabileceğim bişey olursa yazman yeter tatlım benim
Dua edelim birbirimize yeter canımm çok sağolasın :)Senden de allah razı olsun canım yapabileceğim bişey olursa yazman yeter tatlım benim
Allah razı olsun canm ne kusuru Rabbım bın kere razı olsun sanada nasıp etsın inşallah canm bızede canmYok canım öyle bişey yok kız yada erkek Rabbim ne verirse sağlıklı olsunda . Canim kusura bakma. Bende adet oldum beklemiyordum dünü okudum ama bugün okuyamadim okumayı çok isterdim daha maalesef ki adettekrar kusuruma bakma canım umarım vardır başka okuyacak biri
Tamam canım şimdi okurumYaKaMoZz-z canm arkadaş bugun reglınolmuş okuyabılırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?