kizlar acill. oglumun bilegi kirildi alcili kolun uzerine bir daha dustu

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kizlar pazr günü oğlumun bileği kirildi aksam alciya aldilar dirseğe kadar. Dun aksam yatmasina yakin yatağından asagiya düşmüş kafasinin üstüne tepeteklak gitmiş . beni görünce agladi AA agrim var da demedi korkudan agladi.
Şuanda uyuyor bakiyorum sanki alcidaki kolun parmakları hafiften şişmiş gibi bizi olmuş olabilir mi tekrar kirilmismidir. Doktora götürmeye korkuyorum tekrar kirarlr diye.
Uyandiginda AĞRIsi olur mu bu durumda kirildiysa

Kizlar pazr günü oğlumun bileği kirildi aksam alciya aldilar dirseğe kadar. Dun aksam yatmasina yakin yatağından asagiya düşmüş kafasinin üstüne tepeteklak gitmiş . beni görünce agladi AA agrim var da demedi korkudan agladi.
Şuanda uyuyor bakiyorum sanki alcidaki kolun parmakları hafiften şişmiş gibi bizi olmuş olabilir mi tekrar kirilmismidir. Doktora götürmeye korkuyorum tekrar kirarlr diye.
Uyandiginda AĞRIsi olur mu bu durumda kirildiysa
Yavrum benim kıyamam,sakince endişe etmediğinizi göstererek sorun ağrısı var mı?diye ama bence mutlaka doktora götürün!

6 yasnda oğlum çok korkuyorum kurulma ihtimali varmi alcisi tamamen gece dönmüş dun sabah kontrolü vardi herşey yolundaydi

Bu arada hamilesin MAŞALLAH....Allahım bunun acısını göstermesin size ve sağlıkla kucağınıza alın İNŞALLAH!

Götürün bence kafasının üstüne de düşmüş madem. Kolunda birseyler olduysa geri dönüşü olmayan bir duruma dönüşebilir, siz goturun muhakkak

Öle bi ihtimal var malesef. Mutlaka götürün doktora. Kıyamam ya, çok geçmiş olsun.

Bencede götürün ne olur ne olmaz
tedbirinizi alın derim
Çok Geçmiş olsun

cute çok geçmiş olsun....amanın gebelik oldu mu hayırlı olsun arkadaşım..
cute annemin bileği kırılmıştı geçen sen ordan biliyorum.kırılan yeri tam otrutup yapıyorlar alçıyı ama bazen tam oturmuyormuş.ya da kayabiliyormuş.her ihtimale karşı götür mutlaka.röntgen çekip bakıyorlar.
tam oturmadıysa tehllikeli yanlış kaynama olasılığı daha beter.
çok geçmiş olsun canım tekrar..ege yi öppüyorum.

benin oğlumunda dirseği çatlamıştı ve o kolun üzerine düştü tekrar tekrar. doktorda bu alçı ona zırh hiçbir şey olmaz dedi. kaynamasına rağmen yine düşer diye biraz daha kalsın dedi.. 2 yaşında zapt etmek çok zordu.

Geçmiş olsun cute
Nolur nolmaz sen bi daha götür bence doktora.
İçin rahatlasın.

6 yasnda oğlum çok korkuyorum kurulma ihtimali varmi alcisi tamamen gece dönmüş dun sabah kontrolü vardi herşey yolundaydi
Geçmiş olsun cute. bencede götürün tekrar kirilabilir bir yakinimin başına geldi bir degisiki çocuk alcisi çıktığı gün tekrar düşüp yine aynı kırılan yeri kırıldı maalesef.

Yataktan kendi başına cikamasin diye divanini ters çevirdim yapma diyorsun inme diyorum iniyor dinde düşmüş iste uyandi simi sanki eminim şişliği olduğuna ama AĞRIsI yok. Bu arada hamile değilim totem takvimin
Burada hemen Dr gidiyoruz simdi

Yataktan kendi başına cikamasin diye divanini ters çevirdim yapma diyorsun inme diyorum iniyor dinde düşmüş iste uyandi simi sanki eminim şişliği olduğuna ama AĞRIsI yok. Bu arada hamile değilim totem takvimin
Burada hemen Dr gidiyoruz simdi
cute artık tek başına yataktan kalkıp gidebilir ki.anlamadım tam o kısmı,korkuluk gibi birşey mi var yatakta?
ben o tür bariyerleri daha tehlikeli buluyorum o yüzden hiç takmadım.onun üstünden atlamaya kalkıyorlar bu sefer de..
şişlik normal de olabilir.yani 2. kez düştüğünden olmayabilir.alçıdan sonra şişme oluyor zaten.ama bir röntgen içini rahatlatır.

CuteMom CuteMom Çok geçmiş olsun güzelim,, yakışıklı'nın durumu nsl?

CuteMom CuteMom Çok geçmiş olsun güzelim,, yakışıklı'nın durumu nsl?
Dün tekrar doktora gıttık ama cok sukur bıseyı yokmus rontgen cekmedıler ama bısey olsa yenıden kırılsa duramazdı dedıler. Fakat Ege durdugu yerde durmuyor sureklı bagrıs cagrıs cok korkuyorum yenıden bısey olursa veya ters bısey olur dıye. Bugun okula gıdecek 2 derslıgıne matematık ve turkce tabı okulda beklenecek tekrar eve getırılecek canıda sıkılıyor bolca

Dün tekrar doktora gıttık ama cok sukur bıseyı yokmus rontgen cekmedıler ama bısey olsa yenıden kırılsa duramazdı dedıler. Fakat Ege durdugu yerde durmuyor sureklı bagrıs cagrıs cok korkuyorum yenıden bısey olursa veya ters bısey olur dıye. Bugun okula gıdecek 2 derslıgıne matematık ve turkce tabı okulda beklenecek tekrar eve getırılecek canıda sıkılıyor bolca
Canım onunki çabuk kaynar korkma bir şey olmaz..
Benimde onun yaşlarında omuz kemiğimden kırılmıştı düşün..
Nasıl diye sorarsan saklambaç oynarken olmuştu, düşmüştüm..
Bol bol dinlensin, ha bir de çorbalarına kemik suyu koy güzelim
iyi gelir çabuk iyileşmesine yardımcı olur..;)
Tekrar çok geçmiş olsun..

Canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin inşallah Ege.

Back
X