kizlar acill. oglumun bilegi kirildi alcili kolun uzerine bir daha dustu

tekrar geçmiş olsun cute..nasıl kırıldı peki egenin kolu?

Canım onunki çabuk kaynar korkma bir şey olmaz..
Benimde onun yaşlarında omuz kemiğimden kırılmıştı düşün..
Nasıl diye sorarsan saklambaç oynarken olmuştu, düşmüştüm..
Bol bol dinlensin, ha bir de çorbalarına kemik suyu koy güzelim
iyi gelir çabuk iyileşmesine yardımcı olur..:KK66:
Tekrar çok geçmiş olsun..

Canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin inşallah Ege.

Pazar gunu pıknıge gıtmıstık cayır cımende top oynarken dustu oglen 12 gıbı aksam ustune kadar anlamadık bısey ama kolunu dondurmuyormus megersem. bızım bahcemız var orada capa yapılıyordu bızde ılgılenmedık hanı onlar kuzenlerıyle kosturup duruyordu arazıde sonra fark ettım ben ıncındı sandım aksam bı banyo yapayımda gotureyım dedım banyoda kıyametler koptu tabı ama genede kırıldıgını anlamamıstım .

Çok tesekkur ederım hepınıze
kemık alıp kaynattık pazartesı hemen sonra süzüp kaplara ayırdım dun corba yaptım ıcırırken kustu
acayıp nazlıyız zaten bakalım ne yapacagız dahada cok kalacak alcıda kolu

Yataktan kendi başına cikamasin diye divanini ters çevirdim yapma diyorsun inme diyorum iniyor dinde düşmüş iste uyandi simi sanki eminim şişliği olduğuna ama AĞRIsI yok. Bu arada hamile değilim totem takvimin
Burada hemen Dr gidiyoruz simdi
Canım çok geçmiş olsun haber et bize de

Kizlar pazr günü oğlumun bileği kirildi aksam alciya aldilar dirseğe kadar. Dun aksam yatmasina yakin yatağından asagiya düşmüş kafasinin üstüne tepeteklak gitmiş . beni görünce agladi AA agrim var da demedi korkudan agladi.
Şuanda uyuyor bakiyorum sanki alcidaki kolun parmakları hafiften şişmiş gibi bizi olmuş olabilir mi tekrar kirilmismidir. Doktora götürmeye korkuyorum tekrar kirarlr diye.
Uyandiginda AĞRIsi olur mu bu durumda kirildiysa
Yanlış kaynaşma olmasın, vakti zamanında götürün doktora ki ameliyat yada tekrar kırma gerektirmesin. Düştüğünde kemikleri yerinden oynamış olabilir. Benim de çok fazla kırığım, çatlağım vs var çocukluktan kalma. Allahtan çocuk olunca erken kaynıyor. 3-4haftada toparlar umarım. Çok geçmiş olsun

CuteMom CuteMom cok gecmis olsun, simdi nasil Ege?
kac ay kalacak alci?

Yanlış kaynaşma olmasın, vakti zamanında götürün doktora ki ameliyat yada tekrar kırma gerektirmesin. Düştüğünde kemikleri yerinden oynamış olabilir. Benim de çok fazla kırığım, çatlağım vs var çocukluktan kalma. Allahtan çocuk olunca erken kaynıyor. 3-4haftada toparlar umarım. Çok geçmiş olsun
3 hafta alcıda kalacak sonrada fızık tedavı gorecek. Halbukı bu sene basketbola gıdecektı cok kotu denk geldı. Bırde cok hareketlı hıc durmuyor o dusmenın uzerıne daha kac kere dustu anlatamam sıze adım coregı yapıp dagıtıcam sonunda coluk cocuga . Umarım yanlıs kaynama fılan olmaz allah gostermesın naparız oyle bı durumda bılemıyorum

Canım geçmiş olsun konuyu açalı olmuş birkaçgün üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi nasıl oğlun gittinizmi dr nasıl kolu umarım bişey yoktur çok geçmiş olsun

3 hafta alcıda kalacak sonrada fızık tedavı gorecek. Halbukı bu sene basketbola gıdecektı cok kotu denk geldı. Bırde cok hareketlı hıc durmuyor o dusmenın uzerıne daha kac kere dustu anlatamam sıze adım coregı yapıp dagıtıcam sonunda coluk cocuga . Umarım yanlıs kaynama fılan olmaz allah gostermesın naparız oyle bı durumda bılemıyorum
hic korkma, ben de ortaokula basladigim yil spice girls ayakkabilari modaydi, artik 10 cm taban mi ne... yere dusmustum, ayagim burkuldu. tir da ustume surdu... neyse, 2 ay alcida kaldi, hicbir sey olmadi ama, kasindim bol bol :)

tez sifa olsun :KK200:

Canım geçmiş olsun konuyu açalı olmuş birkaçgün üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi nasıl oğlun gittinizmi dr nasıl kolu umarım bişey yoktur çok geçmiş olsun
oglum bol bol sıkılıyor ve hııc dıkkat etmıyor . bagrısıyoruz habıre :)
Bana keske senın kırılsaydı keske benım kırılmasaydı dıyıp duruyor. Hıc kıyamıyorum yatagının karsısına koltuk koydum gece bırlestırıp uyuyorum yanında kolunu yukarda tutabılmek ıcın. Umarım o alcıyla burnuma ındırıp benımde burnumu kırmaz dıyorum
hic korkma, ben de ortaokula basladigim yil spice girls ayakkabilari modaydi, artik 10 cm taban mi ne... yere dusmustum, ayagim burkuldu. tir da ustume surdu... neyse, 2 ay alcida kaldi, hicbir sey olmadi ama, kasindim bol bol :)

tez sifa olsun :KK200:
Sanırım aynı pabuctan bendede vardı :) Gecmıs olsun sanada canım

Back
X