- 25 Kasım 2024
- 806
- 126
- 18
- 20
- Konu Sahibi kubragocer
Kızlar sizde silik çizgi görüyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim. Erken mi yaptınız acaba? Adet günü tekrar yapın varsa belirgin görünür.Bakinn kalite düştü ama
Gözle anca görülüyor yumurtlamadan 10 gün oldu bugünBen göremedim. Erken mi yaptınız acaba? Adet günü tekrar yapın varsa belirgin görünür.
Benim 12. gün hala test yapmaya cesaret edemiyorum:)) bekleyelim biraz daha. Adet günü gelmeden yapmak insanı aşırı strese sokuyor.Gözle anca görülüyor yumurtlamadan 10 gün oldu bugün
Buna da bakar mısınŞimdi gördüm bana çizgiler net gibi geldi yanlış yere mi bakıyorum
Haklısın canım ama elimde son awox kaldı günlerdir yapıyorum hiç telefonda az da olsa görünmedi şimdiye kadar takı bugün biraz gorebildimBenim 12. gün hala test yapmaya cesaret edemiyorum:)) bekleyelim biraz daha. Adet günü gelmeden yapmak insanı aşırı strese sokuyor.
Ben göremedim canım adetine kaç gün varBunlarda var
O awoxu sakla bence adetin ilk günü yap. Bir de gebelik varsa testi öyle sökmeye falan gerek kalmıyor varsa görünüyor. Sokunce zaten var olan gri çizgi acaba pozitif mi diye insana hayal gorduruyorHaklısın canım ama elimde son awox kaldı günlerdir yapıyorum hiç telefonda az da olsa görünmedi şimdiye kadar takı bugün biraz gorebildim
Sanki burda pembelik var gibiTekrar bakabilir misiniz
Maalesef elimdeki son awoxtu bu yaptığım şimdi laboquick test sipariş edicemO awoxu sakla bence adetin ilk günü yap. Bir de gebelik varsa testi öyle sökmeye falan gerek kalmıyor varsa görünüyor. Sokunce zaten var olan gri çizgi acaba pozitif mi diye insana hayal gorduruyor
Aa evet çok belli belirsiz bi çizgi gördüm. İnşallah pozitiftirBence burda bu sefer göreceksiniz adete 4 gün kaldı
Canım gayet gözüküyor awoxda hayal mayal gördürmüyor zaten hafifte olsa çıkıyor. Ben bu şekilde gördüm ertesi gün 6.18 beta çıktı kandaBence burda bu sefer göreceksiniz adete 4 gün kaldı