- 22 Kasım 2015
- 1.267
- 1.011
- 133
- 31
- Konu Sahibi kubragocer
Kaçıncı gününüzdüCanım gayet gözüküyor awoxda hayal mayal gördürmüyor zaten hafifte olsa çıkıyor. Ben bu şekilde gördüm ertesi gün 6.18 beta çıktı kanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gününüzdüCanım gayet gözüküyor awoxda hayal mayal gördürmüyor zaten hafifte olsa çıkıyor. Ben bu şekilde gördüm ertesi gün 6.18 beta çıktı kanda
Kimyasal olarak sonuçlandı öncelikle onu söyleyeyim. Regl bitimi yumurtlamam olmuştu o yüzden reglinin bitiminden 2 hafta sonra öğrenmiştim. İlk gebeliğimde yumurtlamamın tam bir hafta sonrasında 12.8 ile yine böyle siliklikle öğrenmiştimKaçıncı gününüzdü
Canım silik çizgi görmüyorum ama ben de yumurtlamadan 10 cu günde öğrendim hem de bu testle silikle öğrendim hamile olduğumuGözle anca görülüyor yumurtlamadan 10 gün oldu bugün
Canım en son attigima bakar mısınızCanım silik çizgi görmüyorum ama ben de yumurtlamadan 10 cu günde öğrendim hem de bu testle silikle öğrendim hamile olduğumu
Bende göremedim canımTekrar bakabilir misiniz
Baktım canım var gibi seni de umutlandırmak istemiyorum çünkü ben ilk yaptığımda daha silikti hiç gözükmüyordu sabah kalktığımda koyulaşmıştı şu an fotoğrafını sana atacağım ve şu an 5 haftalık hamileyim İnşallah sana da nasip olurCanım en son attigima bakar mısınız
Bugünki testim de koyu çıktı malesef pik değil ama T çizgisi de koyu yaniBana da yardımcı olur musunuz ayın 12sinde pik oldu ovülasyon testim ama günlerce koyu kaldı bugün yine yaptım hafif silikleşmeye başladı yumurtam çatlamıyor mu testler mi bozuk hiç anlayamadım çok kötüyüm gerçekten yardım eder misiniz
İnşallah aşkım ben daha oncekilerde böyle silik görmedim bide awox yaniltmaz diyorlar belki beta yeni artıyor ondan böyle çıkmıştır çünkü yarım saat sonrası felan degildi 5 10 dakika arası çıktı artık haftaya laboquick yaparım net sonuç çıkarBaktım canım var gibi seni de umutlandırmak istemiyorum çünkü ben ilk yaptığımda daha silikti hiç gözükmüyordu sabah kalktığımda koyulaşmıştı şu an fotoğrafını sana atacağım ve şu an 5 haftalık hamileyim İnşallah sana da nasip olur
İnşallah canım ben adetime bir gün kala yine test yaptım yine bu da aynı şekilde silik çizgi çıktı 6 gün erken bir test varmış böyle markası freely onu da bir deneİnşallah aşkım ben daha oncekilerde böyle silik görmedim bide awox yaniltmaz diyorlar belki beta yeni artıyor ondan böyle çıkmıştır çünkü yarım saat sonrası felan degildi 5 10 dakika arası çıktı artık haftaya laboquick yaparım net sonuç çıkar
Aşkım garanti olsun diye laboquick kaset test aldım oda çok iyi ama elim ulaşması 1 haftayı bulur internetten aldım bu sırada da regli günüm geçer aslında kasıklarımda ağrı da var ama adet öncesi gibi değil ya 9 aydır olmuyordu artık 1 seneye geldik gebelik ihtimali de aylar geçtikçe daha fazla oluyor o yüzden umutluyum bakalımİnşallah canım ben adetime bir gün kala yine test yaptım yine bu da aynı şekilde silik çizgi çıktı 6 gün erken bir test varmış böyle markası freely onu da bir dene
İnşallah canım belirtilerin falan varmïAşkım garanti olsun diye laboquick kaset test aldım oda çok iyi ama elim ulaşması 1 haftayı bulur internetten aldım bu sırada da regli günüm geçer aslında kasıklarımda ağrı da var ama adet öncesi gibi değil ya 9 aydır olmuyordu artık 1 seneye geldik gebelik ihtimali de aylar geçtikçe daha fazla oluyor o yüzden umutluyum bakalım
Silik çizgi var mı bakar mısınız emin olamadım Eki Görüntüle 3666729
Ben de sürpriz bir gebelik yaşıyorum başlarda olmasa yükselmese diyordum ama şimdi daha adapteyim.. rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah… ama anne olan arkadaşlarım da hep derler ki hiçbir zaman anneliğe hazır olmuyorsun..Gecikmem var zaten ama çizgiden hiç emin değilim olmasın zaten ama kan testi yaptırmadan olmayacak gibi. İlk kez silik çizgi yaşadım daha hiç ama hiç kuruma yada silik çizgi görmedim testlerde buda beni şüpheye düşürdü. Yarın kan vericem mecburen. Dua edin olmasınherkes olsun istiyor biliyorum ama ben hazır değilim şuan