Kızlar acill yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.308
102
53
Ya bugün eşimle kardeşi kötü kavga etti. Ben de ilk defa şahit oldum ve cok korktum üzüldüm. Kaynım çok öfkelendi bağırıp çağırarak gittiler bizde gittik kv evindeydik. Simdi eve geldik esimle ve ben ne yapacagimi bilmiyorum nasil yaninda olmalıyım sizce daha yeni konusmaya calistim. Dedim ki.ben.cok korktum neden.bu kadar sinirlendiniz birbirinize tepki vermiyo. Icine atma benimle konus dedim ne dicem dedi neye kizdiysan dedim hiçbirşeye diyo bana da mesafeli ne yapiyim sizce

Sinirliyken üzerine gitmeyin, önce bir sakinleşsin. Sonra bir daha sorarsınız. Biraz yalnız kalsın.

Sizin böyle bir konunuz varmiş? Yeni mevzuda kendinize iş arıyormuşsunuz gibi hissettim.
Kızlar ben bişey farkettim. Evlilimigizin ilk yıllarında esim beni sürekli eltimle kıyaslar hep eltim gibi olmami isterdi ve çok tartışırdık. Sonra biraz biraz düzeldik. Neyse böyle kaşık takımı alıcam eşim dedi ki model olarak yuvarlak olanlardan alalım dedi. Ben de yok ya dedim istediğimden aldim. Sonra eltimin evine gittiğimde bi baktım kaşıkları yuvarlak. Geçen hafta eşim sigarayi bırakcam dedi az icmeye basladi sevindim falan. Dün kayinvalidemle sohbet ederken dediki kaynimda sigarayı bırakmıyormuş. Yani böyle hep bi özenti hali. Sanki eşim bizim onlar gibi olmamizi istiyo acaba kardesiyle yengesini kıskaniyo mu. Ben bu durumdan rahatsiz oluyorum biraz. Böyle olan var mı ne yapmalıyım sizce

Üzerinden kaç saat geçti ki size mesafeli olduğunu anladınız? Bırakın bir kafasını toplasın, sakın üzerine gidip noldu noldu demeyin size patlar konu.

Kardeşlerin mevzularına anne baba bile karışmaz bir yaştan sonra.
Yorum yapmak bile düşmez bence karışmayın, altında yatan dinamikleri kimse bilemez.

Birakin kendi haline
Ne elestirin ne birsey
Kafasini dinlesin
Neydi bu kadar kotu kavganin sebebi?
Ya biz eltimle icerdeydik cocuguyla falan oynuyoduk. Onlarda salonda babalariyla oturuyodu kv de mutfaktaydı. Biz atışma seslerini duyduk ama dedik ki karismayalım normal kardes atışması. Birden büyüdü olay kaynım çok öfkelendi çok bağırdı çocuk korktu benim bile elim ayagim titredi esim.hemen evden.gitti. yani atıştıklarıda sen bunu niye dedin falan . Simdi esimi odada yalnız bıraktım pek konusmak istemiyo gibi

Ya biz eltimle icerdeydik cocuguyla falan oynuyoduk. Onlarda salonda babalariyla oturuyodu kv de mutfaktaydı. Biz atışma seslerini duyduk ama dedik ki karismayalım normal kardes atışması. Birden büyüdü olay kaynım çok öfkelendi çok bağırdı çocuk korktu benim bile elim ayagim titredi esim.hemen evden.gitti. yani atıştıklarıda sen bunu niye dedin falan . Simdi esimi odada yalnız bıraktım pek konusmak istemiyo gibi
O bagrisma anlarinda anlamadiniz yani konuyu

O bagrisma anlarinda anlamadiniz yani konuyu
Kaynım biraz.dert yanmış heralde işler sıkıntı diye bi de ortak bi tanıdıkları var kaynım sevmiyo esiminde yakın arkadaşı kaynım arkasindan kötü konusmus esimde kiziyodu yok öyle diyosun işten sikayet ediyosun.bi çalışan sen misin bi sana mı zor diye atışıyodular sonra birden.hararetlendi ve büyüdü

Bugün kötüler yarın iyi olurlar ama kardeşin yaptığı da ayılık çoluk çocuk önünde ne bu böyle. Anne baba kulağını çekmeli. Tabi ki kardeş arasında olur ama ailelerin çocukların önünde olmamalı yazık çocuklar nasıl korkmuştur sese

Bugün kötüler yarın iyi olurlar ama kardeşin yaptığı da ayılık çoluk çocuk önünde ne bu böyle. Anne baba kulağını çekmeli. Tabi ki kardeş arasında olur ama ailelerin çocukların önünde olmamalı yazık çocuklar nasıl korkmuştur sese
Daha bebekti tam uyutmustuk bi agladi korktu. Ben bile.nasil korktum cocuk nasil korkmasın. Öfke kontrolü yok kv anlatırdı da bu kadarını düşünmemiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X