- 20 Eylül 2023
- 72
- 30
- 3
- 29
- Konu Sahibi kelebek1201
-
Bugünü değerlendirin mutlaka. Ovülasyon gözüküyorKızlar ben övülasyon testı yapmaya basladım adetım bıttıkten 2 gun sonra basladım teste goruntulerı burda var sımdı toplamda 5 tane test yaptım 3 ekımde yaptıgım testte bır tık koyu cıktı 5 ekımde yaptıgım daha koyu suan normalde benım yumurtlamam takvıme göre 8 ekim ama teste görede bugun demı ıkı cızgıde cok koyu cıktı hıc beklemeden bu cızgıyı gördüm
Degerlendırecez bakalımBugünü değerlendirin mutlaka. Ovülasyon gözüküyor
Yarına catlama olmuş olmazmıYarın daha koyu olabilir gibi
Tam pik değil bencd ya soldaki kadar kalın değil gibi.Yarına catlama olmuş olmazmı
Ama ıkısı aynı koyulukta yakından bakınca bız genede bugunu degerlendırelımTam pik değil bencd ya soldaki kadar kalın değil gibi.
Pik olmak üzere akşam üzeri tekrar bir test yapın daha koyu çıkarsa ilişki olsunKızlar ben övülasyon testı yapmaya basladım adetım bıttıkten 2 gun sonra basladım teste goruntulerı burda var sımdı toplamda 5 tane test yaptım 3 ekımde yaptıgım testte bır tık koyu cıktı 5 ekımde yaptıgım daha koyu suan normalde benım yumurtlamam takvıme göre 8 ekim ama teste görede bugun demı ıkı cızgıde cok koyu cıktı hıc beklemeden bu cızgıyı gördüm
Tabi siz bilirsiniz.Ama ıkısı aynı koyulukta yakından bakınca bız genede bugunu degerlendırelım
Tamam teşekkür ederım bıde unutanıyorum sormaya ama mesela 1 gunde 2 keremı ılıskı olmalı yoksa sabah aksam mı bu yumurtlama dönemindeKESİNLİKLE değerlendir canım yarında bak çatlamışmı diye
Olur yapacam ay heyecanlandım ya olmasını cok ıstıyorumPik olmak üzere akşam üzeri tekrar bir test yapın daha koyu çıkarsa ilişki olsun
Sperm sorunu yoksa eşinizin bugün ve yarını değerlendirin 1 günde 2 ilişki olmasına gerek yok sperm zaten 72 saat falan canlı kalıyormuş eğer sperm sorunu varsa 2 günde 1 yapmanız gerekiyor ama ayrında mutlaka test yapın çatlamış mı bakmak için yumurta da spermde bir süre canlı kalıyor çünküTamam teşekkür ederım bıde unutanıyorum sormaya ama mesela 1 gunde 2 keremı ılıskı olmalı yoksa sabah aksam mı bu yumurtlama döneminde
Tamam cnm cok teşekkür ederım bılgın ıcınSperm sorunu yoksa eşinizin bugün ve yarını değerlendirin 1 günde 2 ilişki olmasına gerek yok sperm zaten 72 saat falan canlı kalıyormuş eğer sperm sorunu varsa 2 günde 1 yapmanız gerekiyor ama ayrında mutlaka test yapın çatlamış mı bakmak için yumurta da spermde bir süre canlı kalıyor çünkü
Bu gun yarin degerlendirin bu firsat kaçmazKızlar ben övülasyon testı yapmaya basladım adetım bıttıkten 2 gun sonra basladım teste goruntulerı burda var sımdı toplamda 5 tane test yaptım 3 ekımde yaptıgım testte bır tık koyu cıktı 5 ekımde yaptıgım daha koyu suan normalde benım yumurtlamam takvıme göre 8 ekim ama teste görede bugun demı ıkı cızgıde cok koyu cıktı hıc beklemeden bu cızgıyı gördüm
5 ekim yumurtlama olmuş yani son testKızlar ben övülasyon testı yapmaya basladım adetım bıttıkten 2 gun sonra basladım teste goruntulerı burda var sımdı toplamda 5 tane test yaptım 3 ekımde yaptıgım testte bır tık koyu cıktı 5 ekımde yaptıgım daha koyu suan normalde benım yumurtlamam takvıme göre 8 ekim ama teste görede bugun demı ıkı cızgıde cok koyu cıktı hıc beklemeden bu cızgıyı gördüm
1 saatt sonra gene test yapacam yarında yapacam cok merak edıyorum kımısının yumurtlaması 2 gun süre biliyormus5 ekim yumurtlama olmuş yani son test
Benim 3 gün bile sürdü bu kisidenn kişiye degisr yani test yapsan bile doğru sonuç alamazsın hərgün aynı saatte yapmalısınız1 saatt sonra gene test yapacam yarında yapacam cok merak edıyorum kımısının yumurtlaması 2 gun süre biliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?