KIZLAR ACİLL YARDIM

Cansualtay67

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
365
208
23
23
Çok çok özür dileyerek paylaşmak istiyorum bunu sizinle şimdi iç çamaşırımda böyle birşey gördüm 32+2 günlük hamileyim nişanın gelmiş olabılcegınden şüpheleniyorum ve aşırı bel ağrım var sizce bu nişan mı sarı yeşil beyaz karışımı bir renk ve sümükümsü yapıda

Çok çok özür dileyerek paylaşmak istiyorum bunu sizinle şimdi iç çamaşırımda böyle birşey gördüm 32+2 günlük hamileyim nişanın gelmiş olabılcegınden şüpheleniyorum ve aşırı bel ağrım var sizce bu nişan mı sarı yeşil beyaz karışımı bir renk ve sümükümsü yapıda
Nişana benziyor ama emin olamadım enfeksiyon da olabilir hiç beklemeden doktora gitseydiniz son durumunuz ne

Ya doktora acile git diyeceğim ama bu sefer de alttan muayenede elliyorlar açılma var mı diye :( kendi doktorun kontrol etsin bence sabah işi riske atma, akıntı, enfeksiyon da olabilir kasılma var mı ki sancı vs?

Ya doktora acile git diyeceğim ama bu sefer de alttan muayenede elliyorlar açılma var mı diye :KK43: kendi doktorun kontrol etsin bence sabah işi riske atma, akıntı, enfeksiyon da olabilir kasılma var mı ki sancı vs?
Rahimde biraz kasılma oldu buraya yazdıktan sonra geçti bi iki kere daha böyle akıntı geldi beyazdı bu sefer rengi şuan birşey yok şükür enfeksiyon mu acaba dıye dusundum bakalım evde ilacım var enfeksiyon İçin sabah onu kullanıcam

Rahimde biraz kasılma oldu buraya yazdıktan sonra geçti bi iki kere daha böyle akıntı geldi beyazdı bu sefer rengi şuan birşey yok şükür enfeksiyon mu acaba dıye dusundum bakalım evde ilacım var enfeksiyon İçin sabah onu kullanıcam
Geçmiş olsun canım, ben de 33. Haftadayım heralde bebiş dönünce kafası aşağıda olunca kasılma gibi yalancı sancı oluyor ben de 32. Haftada sordum kontrolde , nst ye aldı hiç bir şey çıkmadı. Sanırım kaslar kemikler bebiş vücut artık kendini doğuma hazırlıyor 😌
Akıntı için bir şey diyemeyeceğim kış ayındayız üşütmüş olabilirsin enfeksiyon vs :) bol su iç atar onu vücut 😊

Back
X