Kızlar acill yorum yazar mısınız ona göre randevu alcam?

hayal_27

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
924
156
23
Cumartesi akşamı kan gelmeye başladı ped taktım ama sonra lekelenmeye dönmüş ve gece kesildi Pazar günü yani bu sabah baya kanama var adet başlangıcı cumartesi mi yoksa Pazar mi olcak?

Cumartesi akşam başlamış zaten Pazar sayabilirsin bence eğer adetin 2.3. günü gibi bir tarihse yarına alabilirsin yani

Cumartesi akşam başlamış zaten Pazar sayabilirsin bence eğer adetin 2.3. günü gibi bir tarihse yarına alabilirsin yani
Adetin 5 .günü ilaç kullanmaya basliycamda onu hesaplayip randevuyuda ilaç bitimine alcam aslında kafam çok karıştı

Cumartesi akşamı kan gelmeye başladı ped taktım ama sonra lekelenmeye dönmüş ve gece kesildi Pazar günü yani bu sabah baya kanama var adet başlangıcı cumartesi mi yoksa Pazar mi olcak?
Bende bunu doktora sormuştum benimde kafam çok karışıyordu sordum dedim ki mesela cuma bı damla lekeleme geldi cumartesi öğleye yakın kanamam tam oldu ne zaman 1 ncı gün dediğimde ilk lekeleme olduğu yani cuma günü demisti

Bende normalde öyle yapıyorum ama akşam olmuş ya o yüzden öyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…