Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yarında gitmiyim? Yasal işlemler başlatcaz dediler bu nedir? İstifa edersem ihbar tazminatı kesin alırlarBen istifa etmiyorum siz beni devamsızlıktan atın atıyosanız de. İstifa dilekçesi yazarsan ihbar tazminatının önünü açarsın, isteme hakları olur
O zaman yarında gitmiyim? Yasal işlemler başlatcaz dediler bu nedir? İstifa edersem ihbar tazminatı kesin alırlar
Çok teşkkür ederim ben o zaman yarında gitmicem. Peki bu bir sonraki işimi etkiler mi? Yada işe gitmedim diye bana maddi veya kurallar gereği zararı olur muSiz işe gitmeyin, size devamsızlık için ihtar çekmeleri gerekiyor. Mazeret bildirmeniz için. Bildirmez yada haklı bir gerekçe sunmazsanız onların sizi 4857/25/II-g bendine göre sözleşmenisi feshetmeleri lazım. Sen istifa etme ihbar isterler
Çok teşkkür ederim ben o zaman yarında gitmicem. Peki bu bir sonraki işimi etkiler mi? Yada işe gitmedim diye bana maddi veya kurallar gereği zararı olur mu
Hatırlamıyorum. Varmıdır ki ne gibi cezai şartları olabilir?Bir sonraki işinize bu şekilde referans yapabilirler, bu da normal zaten fiili durum sizin devamsızlık yaptığınız.
Size maddi bi Zararı olmaz sözleşme feshinin, sözleşmede cezai şart vs. Yoksa?
Kötü bi süreçten geçtim, gidicek gücüm yoktu daha yeni ayın 6. Gidemedim bir gün çalışıp bir gün izin bizim. Şimdi gidip istifa etsem tazminat ödemek zorundaym param yok. Gidip piskolojk olarak gelemedim yeni kendime geldim deSm gülerler ve güvenmezler napcağımı bilmiyorum..Neden gitmediniz merak ettim? Is yeri ile aranizda bi sıkıntı mi vardi?
Keske bi haber verseydin canim bi yolu bulunurdu ama üzülme vardir bi cikisi. Allah yrd etsinKötü bi süreçten geçtim, gidicek gücüm yoktu daha yeni ayın 6. Gidemedim bir gün çalışıp bir gün izin bizim. Şimdi gidip istifa etsem tazminat ödemek zorundaym param yok. Gidip piskolojk olarak gelemedim yeni kendime geldim deSm gülerler ve güvenmezler napcağımı bilmiyorum..
Napayım sizceKeske bi haber verseydin canim bi yolu bulunurdu ama üzülme vardir bi cikisi. Allah yrd etsin
Resmi kismiyla ilgili bilgim yok. Netten baktiniz mi? Yine de istifa etme sen.Napayım sizcepek bilgim yok yarn son gün