• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acill

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
İzinsiz işe gitmedim, ve mazeret belirtemedim daha. 6 gün yarın doluyor sanırım. İhbar tazminatı ödemek zorundamıyım? Bana istifa yazın gelin dediler? Napmam lazım? Başlatılacak yasal işlem nedir?

Ayda bir kere izinsiz işe gitmeme hakkınız var fakat izin günü ve diğer tatillerle birleştirmeme şartıyla

Ben istifa etmiyorum siz beni devamsızlıktan atın atıyosanız de. İstifa dilekçesi yazarsan ihbar tazminatının önünü açarsın, isteme hakları olur

Ben istifa etmiyorum siz beni devamsızlıktan atın atıyosanız de. İstifa dilekçesi yazarsan ihbar tazminatının önünü açarsın, isteme hakları olur
O zaman yarında gitmiyim? Yasal işlemler başlatcaz dediler bu nedir? İstifa edersem ihbar tazminatı kesin alırlar

O zaman yarında gitmiyim? Yasal işlemler başlatcaz dediler bu nedir? İstifa edersem ihbar tazminatı kesin alırlar

Siz işe gitmeyin, size devamsızlık için ihtar çekmeleri gerekiyor. Mazeret bildirmeniz için. Bildirmez yada haklı bir gerekçe sunmazsanız onların sizi 4857/25/II-g bendine göre sözleşmenisi feshetmeleri lazım. Sen istifa etme ihbar isterler

Siz işe gitmeyin, size devamsızlık için ihtar çekmeleri gerekiyor. Mazeret bildirmeniz için. Bildirmez yada haklı bir gerekçe sunmazsanız onların sizi 4857/25/II-g bendine göre sözleşmenisi feshetmeleri lazım. Sen istifa etme ihbar isterler
Çok teşkkür ederim ben o zaman yarında gitmicem. Peki bu bir sonraki işimi etkiler mi? Yada işe gitmedim diye bana maddi veya kurallar gereği zararı olur mu

Çok teşkkür ederim ben o zaman yarında gitmicem. Peki bu bir sonraki işimi etkiler mi? Yada işe gitmedim diye bana maddi veya kurallar gereği zararı olur mu

Bir sonraki işinize bu şekilde referans yapabilirler, bu da normal zaten fiili durum sizin devamsızlık yaptığınız.

Size maddi bi Zararı olmaz sözleşme feshinin, sözleşmede cezai şart vs. Yoksa?

Neden gitmediniz merak ettim? Is yeri ile aranizda bi sıkıntı mi vardi?

Bir sonraki işinize bu şekilde referans yapabilirler, bu da normal zaten fiili durum sizin devamsızlık yaptığınız.

Size maddi bi Zararı olmaz sözleşme feshinin, sözleşmede cezai şart vs. Yoksa?
Hatırlamıyorum. Varmıdır ki ne gibi cezai şartları olabilir? :( ona göre yarın gideyim ya of

Neden gitmediniz merak ettim? Is yeri ile aranizda bi sıkıntı mi vardi?
Kötü bi süreçten geçtim, gidicek gücüm yoktu daha yeni ayın 6. Gidemedim bir gün çalışıp bir gün izin bizim. Şimdi gidip istifa etsem tazminat ödemek zorundaym param yok. Gidip piskolojk olarak gelemedim yeni kendime geldim deSm gülerler ve güvenmezler napcağımı bilmiyorum..

Kötü bi süreçten geçtim, gidicek gücüm yoktu daha yeni ayın 6. Gidemedim bir gün çalışıp bir gün izin bizim. Şimdi gidip istifa etsem tazminat ödemek zorundaym param yok. Gidip piskolojk olarak gelemedim yeni kendime geldim deSm gülerler ve güvenmezler napcağımı bilmiyorum..
Keske bi haber verseydin canim bi yolu bulunurdu ama üzülme vardir bi cikisi. Allah yrd etsin

işveren olsam ben de çalışanımın habersiz gelmemesini normal karşılaşmazdım. İşyeriniz ile ilgili bir sorununuz da yokmuş. Keşke bir arayıp biraz sıkıntılı bir dönemdeyim diye bilgilendirmede bulunsaydınız.

Back
X