- 27 Kasım 2023
- 24
- 3
- 1
- Konu Sahibi mehlika2105
-
Kanda 0.100 oldugu halde pozitif gosteriyorsa o test hatalidir. Bence farkli bir marka kullanin.Selam kızlar aranızda surelab gebelik testi kullanıp doğru sonuç alan oldu mu ben üç tane yaptım üçü de pozitif çıktı kan verdim 0.100 çıktı kese oluşmadığı için kanda belli olmuyordur dendi bana birkaç gün bekleyip bir daha kan vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Kese oluşmadığı için kanda belli olmuyorduru kimden duydunuz? Bu doğru değil. Kanda beta hcg 1500 _ 2000 lere ulaşınca ancak kese görünür. keseyi kanda pozitifi gördükten sonra görüyoruz. Hakkınızda hayırlısıSelam kızlar aranızda surelab gebelik testi kullanıp doğru sonuç alan oldu mu ben üç tane yaptım üçü de pozitif çıktı kan verdim 0.100 çıktı kese oluşmadığı için kanda belli olmuyordur dendi bana birkaç gün bekleyip bir daha kan vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Evet bende öyle düşünmüştüm yarın eczaneden farklı bir gebelik testi alıcam inşallah umduğum gibi olur herşey teşekkür ederimKanda 0.100 oldugu halde pozitif gosteriyorsa o test hatalidir. Bence farkli bir marka kullanin.
Hakkınızda hayırlısı olsun test fotosu atarmisinizSelam kızlar aranızda surelab gebelik testi kullanıp doğru sonuç alan oldu mu ben üç tane yaptım üçü de pozitif çıktı kan verdim 0.100 çıktı kese oluşmadığı için kanda belli olmuyordur dendi bana birkaç gün bekleyip bir daha kan vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Teşekkür ederim herkesin hakkında hayırlısı bilmiyorum bende öyle duymuştum sadece yeni evli olduğum için gebelik hakkında pek bir bilgim yok açıkçası inşallah sizlerden öğrenicem birşeylerKese oluşmadığı için kanda belli olmuyorduru kimden duydunuz? Bu doğru değil. Kanda beta hcg 1500 _ 2000 lere ulaşınca ancak kese görünür. keseyi kanda pozitifi gördükten sonra görüyoruz. Hakkınızda hayırlısı
19 yasinda misin gercekten?Teşekkür ederim herkesin hakkında hayırlısı bilmiyorum bende öyle duymuştum sadece yeni evli olduğum için gebelik hakkında pek bir bilgim yok açıkçası inşallah sizlerden öğrenicem birşeyler
Hakkınızda hayırlısı olsun test fotosu atarmisiniz
evet19 yasinda misin gercekten?
Masaallah pozitif duruyor cnm adet gününüz 1gun geçsin tekrar yapın veya sağlık ocağına gidin sabah erkenden kan verinTeşekkür ederim bu şekilde çıktı testlerim
Okul ders kovalamasi gereken kucucuk kizlarin gebelik kovalamasi beni cok uzuyor.
4 gün geçti adetim şuan halen bekliyorumMasaallah pozitif duruyor cnm adet gününüz 1gun geçsin tekrar yapın veya sağlık ocağına gidin sabah erkenden kan verin
Haklısınız öyle gerçekten ama anneliği herkes kaldıramaz ben kendime güveniyorum gereken kurslarda okullarda okudum ortamlar bana göre değil bende sevdiğim insanla kendi hayatımı kurmak istedim ve hiç pişman değilim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahOkul ders kovalamasi gereken kucucuk kizlarin gebelik kovalamasi beni cok uzuyor.
Çarşamba günü 150 olan HCG bugün 2100 çıktı sağlık ocağı doktoru daha küçük düşe de bilir kaladabilir dedi saçmalık değil mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?