Yerleşme kanamasını herkes yaşamıyor her gebelikte farklı belirtiler oluyor canımHatırlamıyorum kaç saat idrarla yaptığımı ama iki gün önce kasık ağrım vardı bugünde adet olucam gibi bir ağrı var birazdan erken gebelik testide yapıcam bende yerleşme kanaması falan olmadı gerçi ne zaman olur bilmiyorum
Tabi ki verebilirsiniz fakat regl günü geldiğinde verirsen en azından yüksek sonuç alırsınız. Endişeli beklemek daha çok yoruyor diye bekleyin demiştimKan testini şimdi versen olmaz mı ?
Pazartesi sabah erkenden vericem yarın acilden veremem heraldeTabi ki verebilirsiniz fakat regl günü geldiğinde verirsen en azından yüksek sonuç alırsınız. Endişeli beklemek daha çok yoruyor diye bekleyin demiştim
Özelde bakıyorlar hatta bazı yerler 1 saatte sonuç veriyorPazartesi sabah erkenden vericem yarın acilden veremem heraldeözelde bakıyorlarmı acaba
Aaa peki hafta sonu özelde bakarlar mıÖzelde bakıyorlar hatta bazı yerler 1 saatte sonuç veriyor
Tabii bakarlar, ben bir pazar gecesi kan vermiştim özelde o şekilde öğrenmiştimAaa peki hafta sonu özelde bakarlar mı
Yarın hemen baktırayım devletin acilinde bakıyorlarmı acabaTabii bakarlar, ben bir pazar gecesi kan vermiştim özelde o şekilde öğrenmiştim
Erken gebelikte 6 gün önceden benim nepnet 2 çizgi saniyesinde çıkmıştı, kendimle kıyaslayınca bilemedim ben inşallah hamilesinizdir bence kan da verseniz çıkar daha yarın 4 gün kalmış oluyor çıkar diye düşünüyorum ama kişiden kişiye de değişebilirKızlar erken gebelik testi yaptım oda şöyle
Erken gebelik testindede çizgi vardı ama kaset teste daha belirgindi fotolarda okdar belirgin çıkmıyor yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalımErken gebelikte 6 gün önceden benim nepnet 2 çizgi saniyesinde çıkmıştı, kendimle kıyaslayınca bilemedim ben inşallah hamilesinizdir bence kan da verseniz çıkar daha yarın 4 gün kalmış oluyor çıkar diye düşünüyorum ama kişiden kişiye de değişebilir
İnşallah gönlünüze göre en güzel şekilde en doğru zamanda nasip olsunErken gebelik testindede çizgi vardı ama kaset teste daha belirgindi fotolarda okdar belirgin çıkmıyor yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım
Aminn inşallahİnşallah gönlünüze göre en güzel şekilde en doğru zamanda nasip olsun
HamilesinnnnKızlar adetime 5 gün var kaset test yaptım bu şekilde lütfen yorumlar mısınız ?
İnşallah ama kan vermem lazım kimyasalda olabilir pazartesi günğ kan vericem emin olmak içinHamilesinnnn
Bencede hamilesin canım hadi inşallah kanda da çıkarİnşallah ama kan vermem lazım kimyasalda olabilir pazartesi günğ kan vericem emin olmak için
Şuan kan testimi bekliyorum dua edin kızlarBencede hamilesin canım hadi inşallah kanda da çıkar
Kan testi sonucum 67,95 çıktıPozitif hayırlı olsun maşallah... kan ver değer takibi yap sonra doktor yoluna düşersin
Hayırlı olsun canımKızlarr değerim 67,95 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?