Kızlar acilll lütfen doktor kürtaj dedi

zeynebikra

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
61
34
8
37
Merhaba lütfen tecrübeli arkadaşlar fikir verin 5+2 günlük hamileyim şiddetli kasık ağrısı ile doktora gittim kesenin bozuk olduğunu içinin kanla dolduğunu söyledi yatış yapıp kürtaj yapmak istiyor gebeliği sonlandıralım diyor bir kaç gün önce minik kahverengi lekem olmuştu kanama falan yoktu bugün vajinal ultrason ile baktı şu an kırmızı lekem var ne yapmalıyım kürtaj olmak istemiyorum düşük olacaksa da evde düşer mi canım çok sıkkın çok üzgünüm lütfen fikir verin( ultrason resmini ekledim)

Eklentiler

• 20230921_233525.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 117
Öncelikle çok geçmiş olsun, lekelenme kırmızıya döndüyse eğer düşük başlamış oluyor yüksek ihtimalle, yanlış bilgi vermek istemem ama zaten sağlıksız gebeliklerde genellikle vücut kendiliğinden atıyor

Doktoronuzu dinleyin.

Malesef şekli bozuk olunca saglikli gebelik olmuyor doktorunuzla bu konuyu acik konuşun yani duşuk şansiniz varsa normal duşsun yoksa yapavak birsey yok yani kurtaj olun oyle hamilelik kalmamali yoksa rahminize zarar verir Allah korusun

Kesesi bu şekikde olup gayet saglikli dogum yapanlar oluyor. Illa yuvarlak kese beklemeyin demişti doktor.
Bence muhakkak başka bir hekime daha git.
Ve daha çok başlangiç haftalardasın. Bekleyebiliyorsan evde ıstrahat ederek bekle .
Belki kanama alanları oluyor kan onlardan gelmiştir.

Kesinlikle bu haftalarda hemen kürtaj yapma.

2 kürtaj 1 düşük gecirmis biri olarak yazıyorum.

Benim kürtajlarım mecburi olarak 8. Haftada olmuştu sebebi hic kanama vs olmaması ve kesenin boş olmasiydı.
Ama düşük yaptığımda kanamalar vardı.
Kanama varsa büyük ihtimal zaten düseceksede o şekilde rahim atıyordur.

başka bir doktora görünün

Ben şuan evde düşük yapıyorum 10 gün oldu hala devam ediyor. Arkadaşım boş gebelik oldu ama vücud onu 12 haftaya kadar tuttu atmadığı için kanamada olmadığı için kürtaj oldu. Herkes farklı oluyor. Eğer kanama ve parçalar geliyorsa evde geçirebilirsiniz ama süreç uzun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…