kizlar bana yardim edin bugun alti gunum transferimin ama adet agrisi gibi usume geliyor uzerime neden dir dr arasammi kasiklarima bicak gibi arada bir batiyor benim gibi olanlar yazsibenneyaptımki
Aynen benim yaşadıklarımı yaşıyorsun canım.Burnum ellerim ayaklarım sanku buz gibi oluyordu.Kasıkta da agrılarım vardı.İnşallah olumlu olur tedavin canım.Benim değer bir az düşük gibidir.Dün 11 gunumdu değerim 25.72 çıktı.Doktorum bu gün tekrar test yaptır dedi.Yaptırdım sonuç saat 3 de olucak..İnşallah benim sonucum da katlanır ...
CAnım benexol bf kullanıyorsan eger ıdrarın kokusunu o yapıyor vitamin yani.Yanmanı da eger progesteron iğnesi yaptırıyorsa o yapıyor.Aynılarını yaşadım ben ama bu üşüme olayını ne yapıyor onu cözemedim..Benim hatta tansionum da iniyor 9 - 5 falan..Bilmiyorum inşallah hamileyizdir..
kiz senin agzini yerimm iyilik melegi icimi rahatlatiyorsunn bizi yanliz birakma aradabir gelyaaaaaaaa
olumlu yanitlar alinca içim ferahliyo ya.çok tesekkür ederim egelii.
bişi değil canım hem çok hassa bi dönemdeyiz dimiiii
moralimiziinn çok yüksek omasıı hatta tavan yapmasıı lazıım dimiiiii kızlarrrrrrr hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?