kizlar acilll tarnsferin 6 gunu usuyorum ve agrim var

sabriya

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
2.060
12
358
İstanbul
kizlar bana yardim edin bugun alti gunum transferimin ama adet agrisi gibi usume geliyor uzerime neden dir dr arasammi kasiklarima bicak gibi arada bir batiyor benim gibi olanlar yazsibenneyaptımki

Aynen benim yaşadıklarımı yaşıyorsun canım.Burnum ellerim ayaklarım sanku buz gibi oluyordu.Kasıkta da agrılarım vardı.ınşallah olumlu olur tedavin canım.Benim değer bir az düşük gibidir.Dün 11 gunumdu değerim 25.72 çıktı.Doktorum bu gün tekrar test yaptır dedi.Yaptırdım sonuç saat 3 de olucak..ınşallah benim sonucum da katlanır ...

kizlar bana yardim edin bugun alti gunum transferimin ama adet agrisi gibi usume geliyor uzerime neden dir dr arasammi kasiklarima bicak gibi arada bir batiyor benim gibi olanlar yazsibenneyaptımki

tatlım zaman zaman ağrı çekmen o kadar normal ki.sıkıntı yapma bence,bir süre istirahat et ve ilaçlarını düzenli olarak kullanmaya devam et bence.Doktorun da farklı birşey söylemeyecektir.:1hug:

canim dun ve ondan onceki once yaniyordum bugunde usuyorum ve adet agrisi gibi agrim basladi arada bir vuruyor bu sabah kizlar birde ilactanmi bilmemm ama sik idarar gidiyorum ve idrarda sanki koku oluyor vitamin ilaci bu kokuyu yaparmi dr gunay ins olumlu cevap alirsin canim ya

CAnım benexol bf kullanıyorsan eger ıdrarın kokusunu o yapıyor vitamin yani.Yanmanı da eger progesteron iğnesi yaptırıyorsa o yapıyor.Aynılarını yaşadım ben ama bu üşüme olayını ne yapıyor onu cözemedim..Benim hatta tansionum da iniyor 9 - 5 falan..Bilmiyorum inşallah hamileyizdir..

simdi dr aradim ulasamadim randevusu varmus kizlara soyledim onlar bana doncek cok sik idarar gitmemm ve usumem hakkkin da bilgi vercekler
progestan coraspin megadyn haplari kullaniyorum bide crinone jel bakalim allah hayirlisini versin

sabriyaaaa kızzzz panikk yapmasaannnaaaa bakk sık idrara çıkıomuşşsun batmaların oluomuşşş eee bide adet sancısı gibi ağrı çekiosunn kızz daha ne olsun :)) bunlar zaten hamilelik belirtileriiii
canım benim yaaa sıkma canınıı durduk yereeee tamammmııı,,herşey yolunda merak etmeee :))))

drgünay bencee sende bugün değerini katlanmış görüceksin eminimmmm canımmm

ama siz biraz rahat olsanız ii düşünseniz inanın herşey daha ii olucakkk

hadi kızlarrrrrr sıkmayın canınızı bakimmmmmmmmm :)))

egelii transferimin 10.günüdeyim.idrar tesrim negatif çikti.kandada ayni sonucu alcam diye çok korkuyorum.bizim için dua et nolurr.yüzümüz gülsün.

inş canımm idrar testineee güvenmeee sennnn önemli olan kan testiiii dualarım seninleeee,,ii düşünki ii şeyler olsunnn :))) tamammııııı

olumlu yanitlar alinca içim ferahliyo ya.çok tesekkür ederim egelii.

hemsoom.napiyoon.evi topluyom aradada sizlere yaziyom iste. ara ara adet sancisi gibi batmalar oluyo.

bişi değil canım hem çok hassa bi dönemdeyiz dimiiii

moralimiziinn çok yüksek omasıı hatta tavan yapmasıı lazıım dimiiiii kızlarrrrrrr hihoyyyt

aynen katiliyorummmm egeliii moral yuksekk olmali ama gelde anlat tabi o ayri siz pozitif olumlu gectiniz simdi sira bizde ins bizde oyle rahat atlatiriz

evet haklisin egeli.ben açtim bizim havalari oynamamak için zor tutuyom kendimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…