• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acilll toplanın:( kocamın telefonunda şu an yakaladım

Mavinin her tonunaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
1.082
246
53
27
Kızlar merhaba gün geçmiyor ki ben yeni konu açmayım. Ellerim titriyor sinirden, 10 dk önce kocamın telefonuna bakayım dedim yaklaşık 1 aydır hiç bakmamıştım. 2 nisan da gece saat 1 de kızın birine “bu da burada kalsın, fal baktırcam.” Yazmış ne alakaysa. Sonra da engellemiş. Muhtemelen o yatıyordu o sırada bende sahuru bekliyordum. Çünkü uyumuyorum sahura kadar. kız da izmirde yaşıyor 3 tane fotoğraf var ama fake değil belli oluyor gerçek olduğu. Eşyalarımı toplamaya eve geldim topluyorum terk edicem evi dava açıcam.. fake bi konu değil lütfen artık fake konu gibi gözüküyor yazmayın lütfen

Kızlar merhaba gün geçmiyor ki ben yeni konu açmayım. Ellerim titriyor sinirden, 10 dk önce kocamın telefonuna bakayım dedim yaklaşık 1 aydır hiç bakmamıştım. 2 nisan da gece saat 1 de kızın birine “bu da burada kalsın, fal baktırcam.” Yazmış ne alakaysa. Sonra da engellemiş. Muhtemelen o yatıyordu o sırada bende sahuru bekliyordum. Çünkü uyumuyorum sahura kadar. kız da izmirde yaşıyor 3 tane fotoğraf var ama fake değil belli oluyor gerçek olduğu. Eşyalarımı toplamaya eve geldim topluyorum terk edicem evi dava açıcam.. fake bi konu değil lütfen artık fake konu gibi gözüküyor yazmayın lütfen
Daha önce de buna benzer bir durum yaşadınız mı

Tutunacak başka dal bulsanız anında boşanacaksınız da işte o dal yok.

Anası yaşındaki kadınlara, komşulara falan yazıyor. Adam sapık. Genç kıza yazınca son nokta olmuş inanabiliyor musun?
Hayır her aldatisinda baslik aciyor. Tamam bu seferki aldatmasi biraz daha affedilebilir falan mi diyelim. Bosan diyoruz iste. Bu kacinci aldatilma basligi

Back
X