- 30 Temmuz 2024
- 21
- 4
- 6
- 34
- Konu Sahibi bambamborder
-
Canım ben de senle aynı durumdayım geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay test yapmaya da korkuyorum kasıklarım çok ağrıyor belim çok ağrıyor ama test yapmadım bugün gecikmenin ilk günü dün adet olmam gerekiyordu olmadım hala beyaz akıntım falan var ama bilmiyorumkızlar selam, adetim genelde düzenlidir 26-29 gün arasında olurum geçtiğimiz iki ay 24 güne düşmüştü. bu ay normalde 28.günü veriyordu uygulama ama bugün 2. günüm olacaktı halen regl olmadım. ama 4-5 gündür regl belirtilerimin hepsini yaşıyorum aynı zamanda kasık sancıları ve bel ağrıları var. akıntım fazla sürekli regl oldum sanıyorum bir ıslaklık hissedip koşuyorum ama bir şey yok. test yapmaya korkuyorum. amh düşüklüğüm var 2 tüp bebek denedik olmadı 2 de kimyasal gebelik yaşadım. şimdi yine kimyasaldır vs diye korkuyorum birkaç gün daha bekleyeyim istiyorum. bu ay ovülasyon testiyle yakalamıştım yumurtlama günlerini. içimden bir ses oldu diyor ama korkularım da bastırıyor. vücudum fiziksel olarak reglimin 2. gününü yaşıyor şu an dediğim gibi. böyle reglymiş gibi ağrılar yaşayıp gebelik öğrenen oldu mu?
Ben de aynı durumdayım belim ve bacaklarım cok ağrıyor bugün bat günüm ama olmadım regl, ptesiden beri adet krampları yaşıyorum ptesi testim negatif cıktı, merakla bekliyorum yarın ya da akşam bi test yaparım adet olmazsamCanım ben de senle aynı durumdayım geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay test yapmaya da korkuyorum kasıklarım çok ağrıyor belim çok ağrıyor ama test yapmadım bugün gecikmenin ilk günü dün adet olmam gerekiyordu olmadım hala beyaz akıntım falan var ama bilmiyorum
Bnde hafta sonundan beri ayni seyi yasiyorum sol kasigim fln cok agriyo bekliyorum suan bile agriyo sol kasigim belim fln ama bilmiom daha test yapmadim hicBen de aynı durumdayım belim ve bacaklarım cok ağrıyor bugün bat günüm ama olmadım regl, ptesiden beri adet krampları yaşıyorum ptesi testim negatif cıktı, merakla bekliyorum yarın ya da akşam bi test yaparım adet olmazsam
Hayırlısı olsun hakkımızda, inşallah görürüs pozitifiBnde hafta sonundan beri ayni seyi yasiyorum sol kasigim fln cok agriyo bekliyorum suan bile agriyo sol kasigim belim fln ama bilmiom daha test yapmadim hic
İnsallah cnm sen ne zmn yapicaksinHayırlısı olsun hakkımızda, inşallah görürüs pozitifi
Adet olmazsam yarın yapıyım diyorum ama negatif görmekten de korkuyorum o yüzden kararsızım, çünkü cok yoğun adet belirtilerim var bundan pozitif cıkmaz gibi geliyorİnsallah cnm sen ne zmn yapicaksin
Bende de ayni ama bak gecikmedeyim suanAdet olmazsam yarın yapıyım diyorum ama negatif görmekten de korkuyorum o yüzden kararsızım, çünkü cok yoğun adet belirtilerim var bundan pozitif cıkmaz gibi geliyor
Ya o kadar cok istyorum ki pozitif olsun, bi yanım merakta bi yanım tedirgin. Adet olsam hayal kırıklığı olcak acıkcası bu kadar umutsuzluğa rağmenBende de ayni ama bak gecikmedeyim suan
Vallahi canım al benden de o kadar belim falan kopuyor resmen şu an ara ara kaşık kahrım oluyor ama bekliyorum eşim yap diyor ben diyom ki dursun acelesi yok pozitifi göreceğim de mecburen bekleyeceğim zatenYa o kadar cok istyorum ki pozitif olsun, bi yanım merakta bi yanım tedirgin. Adet olsam hayal kırıklığı olcak acıkcası bu kadar umutsuzluğa rağmen
Benim eşimde yap diyor ama kaçıyorum testten, inş adet olmayız hamileyizdirVallahi canım al benden de o kadar belim falan kopuyor resmen şu an ara ara kaşık kahrım oluyor ama bekliyorum eşim yap diyor ben diyom ki dursun acelesi yok pozitifi göreceğim de mecburen bekleyeceğim zaten
İnsallah cnm senin bat yarin gene jsjsjsj belki vardir bekle bakalim ne olucakBenim eşimde yap diyor ama kaçıyorum testten, inş adet olmayız hamileyizdir
ay inşallah öyledir valla tuvaletten çıkamıyorum oldum mu diye bakmaktan ve idrardanMerhaba,
Genelde bu sitede erken gebelik belirtilerinde sizin yazdıklarınızı yaşayıp pozitif sonuç alan cok kişi var. İnsallah sizinde bu belirtileriniz sağlıklı gebeliğe işarettir.
Ben hiç bir gebelik belirtisi olmadan öğrenmiştim. İnsallah siz bu kadar belirti ile gönlünüzden geçen olur. amin.
Bugün bat benim ptesiden beri sancılarım varİnsallah cnm senin bat yarin gene jsjsjsj belki vardir bekle bakalim ne olucak
hadi inşallah güzel haberler alırız hepimizCanım ben de senle aynı durumdayım geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay test yapmaya da korkuyorum kasıklarım çok ağrıyor belim çok ağrıyor ama test yapmadım bugün gecikmenin ilk günü dün adet olmam gerekiyordu olmadım hala beyaz akıntım falan var ama bilmiyorum
Ben yarın anlamışım canım bekle bakalım ne olacakBugün bat benim ptesiden beri sancılarım var
İnsallah cnm insallah Allah yuzumuze baksın pozitif gorelimhadi inşallah güzel haberler alırız hepimiz
İnş güzel olur bu beklememin sonuBen yarın anlamışım canım bekle bakalım ne olacak
İnsallah cnm benim arkadasim da 8 inde regl gunuydu 10 unda gitti hastaneye 800 hcgyle ogrendi regl gununu bilmiodu iki tane regl tarihi gosteriuordu uygulama insallah bizimde oyle olur regl sancisi cekiyorduİnş güzel olur bu beklememin sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?