Kızlar Acilll Yardım Adet gecikmesi ile birlikte regl sancıları

bambamborder

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2024
21
4
6
34
kızlar selam, adetim genelde düzenlidir 26-29 gün arasında olurum geçtiğimiz iki ay 24 güne düşmüştü. bu ay normalde 28.günü veriyordu uygulama ama bugün 2. günüm olacaktı halen regl olmadım. ama 4-5 gündür regl belirtilerimin hepsini yaşıyorum aynı zamanda kasık sancıları ve bel ağrıları var. akıntım fazla sürekli regl oldum sanıyorum bir ıslaklık hissedip koşuyorum ama bir şey yok. test yapmaya korkuyorum. amh düşüklüğüm var 2 tüp bebek denedik olmadı 2 de kimyasal gebelik yaşadım. şimdi yine kimyasaldır vs diye korkuyorum birkaç gün daha bekleyeyim istiyorum. bu ay ovülasyon testiyle yakalamıştım yumurtlama günlerini. içimden bir ses oldu diyor ama korkularım da bastırıyor. vücudum fiziksel olarak reglimin 2. gününü yaşıyor şu an dediğim gibi. böyle reglymiş gibi ağrılar yaşayıp gebelik öğrenen oldu mu?

Merhaba,
Genelde bu sitede erken gebelik belirtilerinde sizin yazdıklarınızı yaşayıp pozitif sonuç alan cok kişi var. İnsallah sizinde bu belirtileriniz sağlıklı gebeliğe işarettir.

Ben hiç bir gebelik belirtisi olmadan öğrenmiştim. İnsallah siz bu kadar belirti ile gönlünüzden geçen olur. amin.

Canım ben de senle aynı durumdayım geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay test yapmaya da korkuyorum kasıklarım çok ağrıyor belim çok ağrıyor ama test yapmadım bugün gecikmenin ilk günü dün adet olmam gerekiyordu olmadım hala beyaz akıntım falan var ama bilmiyorum

Ben de aynı durumdayım belim ve bacaklarım cok ağrıyor bugün bat günüm ama olmadım regl, ptesiden beri adet krampları yaşıyorum ptesi testim negatif cıktı, merakla bekliyorum yarın ya da akşam bi test yaparım adet olmazsam

Bnde hafta sonundan beri ayni seyi yasiyorum sol kasigim fln cok agriyo bekliyorum suan bile agriyo sol kasigim belim fln ama bilmiom daha test yapmadim hic

Ya o kadar cok istyorum ki pozitif olsun, bi yanım merakta bi yanım tedirgin. Adet olsam hayal kırıklığı olcak acıkcası bu kadar umutsuzluğa rağmen
Vallahi canım al benden de o kadar belim falan kopuyor resmen şu an ara ara kaşık kahrım oluyor ama bekliyorum eşim yap diyor ben diyom ki dursun acelesi yok pozitifi göreceğim de mecburen bekleyeceğim zaten

Vallahi canım al benden de o kadar belim falan kopuyor resmen şu an ara ara kaşık kahrım oluyor ama bekliyorum eşim yap diyor ben diyom ki dursun acelesi yok pozitifi göreceğim de mecburen bekleyeceğim zaten
Benim eşimde yap diyor ama kaçıyorum testten, inş adet olmayız hamileyizdir

ay inşallah öyledir valla tuvaletten çıkamıyorum oldum mu diye bakmaktan ve idrardan

hadi inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…