6 kasımı baz al ve kaç günde oluyorsan ona göre hesapla canmKızlar 6 aylık evliyim düzenli adet oluyordum fakat geçen ay 9 gün geciktim 29 unda olmam gerekirken 6 kasımda oldum ama bugün bel ağrım var adet sancısı gibi dün camasırımda beyaz peynirimsi akıntı gördüm mantardan şüpheleniyorum ve gögüslerim dün daha fazlaydı ağrısı bugün biraz daha hafif sızı var sizce adet tarihim yine eskiye göremi devam eder yoksa geciktigi tarihe göremi bu arada korunmuyoruz
Peki bu bel ağrım. Nedendir sizce adet sancısı gibi6 kasımı baz al ve kaç günde oluyorsan ona göre hesapla canm
Korunmayı bıraktıysanız yakınlarda regliniz değişebilir atıyorum 29 günde oluyorsunuz 33e 32 atabilir normaldirKızlar 6 aylık evliyim düzenli adet oluyordum fakat geçen ay 9 gün geciktim 29 unda olmam gerekirken 6 kasımda oldum ama bugün bel ağrım var adet sancısı gibi dün camasırımda beyaz peynirimsi akıntı gördüm mantardan şüpheleniyorum ve gögüslerim dün daha fazlaydı ağrısı bugün biraz daha hafif sızı var sizce adet tarihim yine eskiye göremi devam eder yoksa geciktigi tarihe göremi bu arada korunmuyoruz
Hayır bırakmadık bi kaç aydır korunmadan devam ediyoruz ama adet olacakmısım gibi belimde hafif sızı var ve gögüslerimde de neden anlamadımKorunmayı bıraktıysanız yakınlarda regliniz değişebilir atıyorum 29 günde oluyorsunuz 33e 32 atabilir normaldir
Hamile olma ihtimaliniz de olabilir o zaman ya da yakındır olursunuz normal gecikmelerHayır bırakmadık bi kaç aydır korunmadan devam ediyoruz ama adet olacakmısım gibi belimde hafif sızı var ve gögüslerimde de neden anlamadım
Teşekkür ederimHamile olma ihtimaliniz de olabilir o zaman ya da yakındır olursunuz normal gecikmeler
Hamilelik belirtisi gibi gorunuyo hadi hayırlısı test yapKızlar 6 aylık evliyim düzenli adet oluyordum fakat geçen ay 9 gün geciktim 29 unda olmam gerekirken 6 kasımda oldum ama bugün bel ağrım var adet sancısı gibi dün camasırımda beyaz peynirimsi akıntı gördüm mantardan şüpheleniyorum ve gögüslerim dün daha fazlaydı ağrısı bugün biraz daha hafif sızı var sizce adet tarihim yine eskiye göremi devam eder yoksa geciktigi tarihe göremi bu arada korunmuyoruz
Hamilelikte de olabiliyor benim bel ağrılarım olmuştu ilk ama adette olabilir stres yapmayın gününüz geçmeden test yapmayın bencePeki bu bel ağrım. Nedendir sizce adet sancısı gibi
Hemen çıkarmı ki testteHamilelik belirtisi gibi gorunuyo hadi hayırlısı test yap
Ayy inşallah vardır bende de:)Hamilelikte de olabiliyor benim bel ağrılarım olmuştu ilk ama adette olabilir stres yapmayın gününüz geçmeden test yapmayın bence
Çıkar bazılarını cikmiyo ama mutlaka haber verinHemen çıkarmı ki testte
Tamamdır :)Çıkar bazılarını cikmiyo ama mutlaka haber verin
Yaptın mıTamamdır :)
Yok henüz yapmadım çalışıyorum çünkü ama bugün yaoarmıyım bilmiyorum aslında yarın doktora gitmeyi düşünüyorum dün biraz akıntı gelmişti peynir, krem gibi bi akıntı acaba mantar olabilir mi diye şüphelendim hem ona baktırırım olmazsa kanda veririm :) sence o akıntı neden olur varmı bilgin bugün yok mesela dün akşam vardı sadeceYaptın mı
Buradaki yorumlarda paylaşımlarda görüyorum gebelik diye söylüyorlar bence gebelik olabilir mantar olsaydı kötü kokulu yeşil akıntı olurduYok henüz yapmadım çalışıyorum çünkü ama bugün yaoarmıyım bilmiyorum aslında yarın doktora gitmeyi düşünüyorum dün biraz akıntı gelmişti peynir, krem gibi bi akıntı acaba mantar olabilir mi diye şüphelendim hem ona baktırırım olmazsa kanda veririm :) sence o akıntı neden olur varmı bilgin bugün yok mesela dün akşam vardı sadece
Ayy çok ümitlenmek istemiyorum geçen ayda 9 gün gecikti regl olunca çok üzüldüm umarım bunlar gebeliğin belirtisidir ama dedigim gibi belimde yogun giren sancı var karnım kasıklarım şiş gibi bildigin ana regl işte bi eski tarih olabilir mi gecikmeden önce 29unda oluyordum hep umarım yine olmazBuradaki yorumlarda paylaşımlarda görüyorum gebelik diye söylüyorlar bence gebelik olabilir mantar olsaydı kötü kokulu yeşil akıntı olurdu
Bu belirtilerde hamilelik belirtisi sayıyorlar adet belirtiside . Bu ay tatlıya suskunluğum arttı. Ovulasyon haftasında beyaz şeffaf akıntım oldu ama sonra geçti şimdi ise sarı. Ovulasyon zamanında vajinama kasıklarıma iğne batmalar sancılar giriyordu geçti ama ara ara batmalar ve belimde hafif sizi oluyo geciyo bat haftasindayim oldum olucam ama olmadımAyy çok ümitlenmek istemiyorum geçen ayda 9 gün gecikti regl olunca çok üzüldüm umarım bunlar gebeliğin belirtisidir ama dedigim gibi belimde yogun giren sancı var karnım kasıklarım şiş gibi bildigin ana regl işte bi eski tarih olabilir mi gecikmeden önce 29unda oluyordum hep umarım yine olmazbu arada sende durumlar ne?
Hadi bakalım senden de güzel haberlerini bekliyorum inşallah:)Bu belirtilerde hamilelik belirtisi sayıyorlar adet belirtiside . Bu ay tatlıya suskunluğum arttı. Ovulasyon haftasında beyaz şeffaf akıntım oldu ama sonra geçti şimdi ise sarı. Ovulasyon zamanında vajinama kasıklarıma iğne batmalar sancılar giriyordu geçti ama ara ara batmalar ve belimde hafif sizi oluyo geciyo bat haftasindayim oldum olucam ama olmadım
İnşaallah kuzum erken gebelik testi yapmamak için kendimi tutuyomHadi bakalım senden de güzel haberlerini bekliyorum inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?