- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi malatya4402
Kızlar kahverengi lekelenmem çok hafif var normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış olduğunu size nasıl belirttiler peki ? Tekrar kan mı verdiniz ? Süreçten bahseder misiniz merak ettimDeğerim yanlış çıkmış kızlar şuan 10000
5 haftalıkken gittiğim zaman kan verdim değerim 7000 2 gün sonra hastaneye gittim kontrol amaçlı ultrasonla görünmeyince kan verdim sonra vajinadan baktılar bebek göründü ama küçük sağlıksız da olabilir dedi korkuttu biraz eve geldim değerim 0 görünüyor sağlıksız gebelik falan demek bu diğer gün gittim nedir bu değerim bu kadar düşmez normal değil falan dedim labaratuar hatası dediler tekrar kan verince 10000 çıktı ama kahverengi lekem çok hafif arada oluyor normal mi bilmiyorumYanlış olduğunu size nasıl belirttiler peki ? Tekrar kan mı verdiniz ? Süreçten bahseder misiniz merak ettim
genetik test yaptırdınmı kan pıhtılaşması olmasın ?Bugün tekrar gideceğim nasıl olacak bilmiyorum ilkini de kaybettim bu da aynısı sebebini anlamadım
Vajınadan bakınca lekelenme oluyor benimde öyle oldu aynı şey banada söylendi sağlıksız gebelik olabilir vs diye5 haftalıkken gittiğim zaman kan verdim değerim 7000 2 gün sonra hastaneye gittim kontrol amaçlı ultrasonla görünmeyince kan verdim sonra vajinadan baktılar bebek göründü ama küçük sağlıksız da olabilir dedi korkuttu biraz eve geldim değerim 0 görünüyor sağlıksız gebelik falan demek bu diğer gün gittim nedir bu değerim bu kadar düşmez normal değil falan dedim labaratuar hatası dediler tekrar kan verince 10000 çıktı ama kahverengi lekem çok hafif arada oluyor normal mi bilmiyorum
Kaç haftalık oldu senin ki bir sıkıntı var mı canımVajınadan bakınca lekelenme oluyor benimde öyle oldu aynı şey banada söylendi sağlıksız gebelik olabilir vs diye![]()
Bugun 6+3 haftasıyla uyumlu değil denildi birde takip edicez dedi doktorKaç haftalık oldu senin ki bir sıkıntı var mı canım
Artık hastanelere de güvenemeceğiz desenize5 haftalıkken gittiğim zaman kan verdim değerim 7000 2 gün sonra hastaneye gittim kontrol amaçlı ultrasonla görünmeyince kan verdim sonra vajinadan baktılar bebek göründü ama küçük sağlıksız da olabilir dedi korkuttu biraz eve geldim değerim 0 görünüyor sağlıksız gebelik falan demek bu diğer gün gittim nedir bu değerim bu kadar düşmez normal değil falan dedim labaratuar hatası dediler tekrar kan verince 10000 çıktı ama kahverengi lekem çok hafif arada oluyor normal mi bilmiyorum
Saol canım inşallahArtık hastanelere de güvenemeceğiz desenizeBari laboratuvar hatasıysa arayın bilgilendirin yani. Sen gitmesen sormasan değerim düştü diyip devam etsen öylece bebeğe sıkıntı olabilirdi yani
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz
![]()
Saol canım inşallah
Kızlar kahverengi akıntı normal mi 5 haftalıkArtık hastanelere de güvenemeceğiz desenizeBari laboratuvar hatasıysa arayın bilgilendirin yani. Sen gitmesen sormasan değerim düştü diyip devam etsen öylece bebeğe sıkıntı olabilirdi yani
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz
![]()
Amin canımBirkez beta verdim ben 6948.90 geldi oda kalp atışı duyuldu şükür takip edicez bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhepimize
İnan bilmiyorum bence bir doktora görün canımKızlar kahverengi akıntı normal mi 5 haftalık