Kızlar acilll

dogahayat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
297
127
103
34
Merhaba herkese 24haftalik hamileyken bebeğim hareketliydi tekmeleri falan sert atıyordu cumartesi gününden bu yana hazretleri azaldı çok hafif vuruyor dün doktora gittim bunları kafana takma sağlıklı dedi fakat hala takiyorum bu durumu sizinde böyle bir durumunuz olmuş muydu

merhaba, aynı şey bende de var şuan da ama doktoruma da sormadım. Gün içinde çok hareketli olmuyordu zaten ya da çalıştığım için farketmiyordum akşam hareketli oluyordu. Cumartesi gününden beri benimde azaldı gibiydi ama bu sabah normale döndü canım. Eğer doktorunda bir sıkıntı yok dediyse takma kafana. Sanırım büyüdükçe de yeri daraldığı için hareketleri azalıyor. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin inşaallah canım elimde olmadan takiyorum.İ ns benimde normale doner.Zor sureclermis bunlar

Amin inşaallah canım elimde olmadan takiyorum.İ ns benimde normale doner.Zor sureclermis bunlar
aynen canım aynen zor süreçler. Bende takıyorum tabi ki dün akşam mesela çok taktım eşime de söyleyemiyorum Süt iç, çikolata ye mesela o zamanlarda daha çok hareket ediyor.

CANM BEBEKLER GENELDE ANNE TATLI YADA CİKOLATA YERKEN ÇOK HAREKETLİ OLUYORLAR DOKTOR SORUN YOK DEDİYSE BENCE YOKTUR BENİMDE ÖYLEYDİ 6 AYINA GIRMIŞSİN SANIRSAM BÜYÜDÜKÇE YERİ KISITLANIYOR ONDAN ESKİSİ GİBİ ÇOK HAREKET ETMEZ BİDE YORGUNLUK ÖNEMLİ DİNLEMNMEN LAZIM YORGUN DÜŞERSEN VE ACİKİRSANDA BEBEK FAZLA HAREKET ETMEZ CANM

Ilk hamileligin mi? Bazi zamanlar sert bazi zamanlar hafif hissetmen normal. Halbuki o eskisi gibi hareket ediyor ama bunu sen hissedemiyorsun.yanlis hatirlamiyosam 7.5 8. Aydan sonra hareketlerini kontrol etmen gerekiyor. Suanda cok erken

Evet ilk hamileliğim. Hareket ediyor evet ama ben çok fazla hissetmiyorum artikkızlar çikolatada hareketlenjyor ama sonra yine yatışta. İnş dÜzelir.Ayrıca yarın ikinci tetenos aşı m var 25.HAFTADA yaptırSam olur mu.Bu durumda yaptirmak istemiyorumda

canım çok normal hamilelikte hep pozitif düşün bebeğinde öyle olur şimdiki az hareketliliği uslu olmasına işaret bebişin uslu sakin bir bebiş olacak :) Allahın izniyle :)

İns canım ya sağlıklı olsunlarda razıyım benNe kadar zormuş annelik hamilelik deprsonuna mi giriyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…