Kızlar acillll hamile miyim

Eki Görüntüle 3201898
Kızlar bata 2gün kala yaptığım test sizce gebelik var mıdır aralıkta hsg çekildim sonuç temiz eşime bakıldı sonuç güzel ama ben pcosum bu ay 3.femarayı denedim 3yumurtam vardı ama çatlatma olmadım 1haftadır regl ağrım var ara ara gelip gidiyor beyaz akıntı kabızlık ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum çok gerginim fikirleriniz
1 hafta önce ikinci resimdeki testi 3 gün gecikme ile yaptım çok ama çok kaliteli bir testi net sonuç verceğini biliyodum onun için ilk onu tercih ettim sonuç pozitifti . 5. Gün gecikmede ilk resimdeki test daga ucuz 10tl’lik az görünen bi çizgi var hatta yok denicek kadar gözükmüyor ama normalde daha netti elimdeyken . 6. Gün kan testi verdim sonuç 18di . Testlerin kalitesinden kaynaklı çizginin belirgin olup olmadığını diye düşündüm . İlk defe gecikmiştim bide acilden vermiştim kanı ordaki pratisyen hekim gebelik var büyük ihtimalle ama çok daha yeni dedi 3. Gün zaten yerleşme kanaması olmuştu . 2 gün sonra kanama ile gittim beta 10,56 düşmüştü bile kimyasal gebelikmiş meğersem ben hepsini olması gerektiği gibi olduğunu düşündüm. Kanama da yerleşme kanamasımıydı kimyasal geçiriyorsun alarmı mı hala anlamış değilim ama bi yerleşme olmuyor diye biliyorum kimyasal gebeliklerde . Yeni evli olduğum için (1,5yıl) tecrübesiz oldu çünkü hiç hamile kalmadım bu süreçte. Böyle bi deneyimi paylaşmak istedim sizle biraz üzücü bi tecrübe ama yine de 2 günlüğüne de anne olmak hissi güzelmiş. İnşallah okuyan birine de faydası olur . O silik çizgi ile 18 di beta hcg .. silikte olsa kaset test yanıltmıyor gibi erken gebelik testleri çok yanıltıcı tercih etmeyin ben çok gördüm pozitif hep hüsrandı sonu. İnsallah güzel sonuçlar alırsınız tüm kalpten isteyenler..💔
Not. 1 resimdeki test 5 gün gecikmeyle yaptığım
2 resimdeki test 3 gün gecikmeyle

Eklentiler

• 6C75B0D3-7ED1-4C81-82D9-984A519189C9.webp
    6C75B0D3-7ED1-4C81-82D9-984A519189C9.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 8242AC71-48B3-4E02-A739-2023FC4BE817.webp
    8242AC71-48B3-4E02-A739-2023FC4BE817.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 52
Evet net çıkmamış ama bende o yüzden tedirgin oldum hemen sevinmeyeyim dedim ama belirtiler de olunca bir tarafım sevinçten uçuyor birde ben bu testi eşime alırdım baby time diye bişey burda bazı forumlarda o yanlış sonuç veriyor yazmışlar ama hiçbir test yanlış pozitif çıkamaz ki değil mi
merhaba belirtileriniz nelerdi

Adetime 1hafta kala ara ara regl ağrım kabızlığım ve göğüs hassasiyetim vardı ama adet oldum testim pozitif olmasına rağmen şimdi tekrar femara başladım ilk defa hamilelik oldu ama kimyasal yaşadım

Back
X