- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
kızlar bu aralar hareketleri azaldı oğluşumun neden acaba korkutuyor beni normalmi blmiyorum bi akıl verin siiznde ölemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın zaten 2de randevum vardı canım gidicem inşallah hareket ediyor çok şükür ama az 2 gün önce denize gittim biraz dalgalıydı ve o gün biraz zorladım kendimi acaba ondanmı oldu ama sorun olsa zaten ya hareket etmez yada kanamam falan olurdu heraldeYarın hemen bi dktra git kuzum bişey yoktur inş.. hemen panik yapma
amin canım benim inşallah ya alışmıştım oğlumun hareketli ayaklarına popolarına bu kadar usluluk fazla geldi banaaEğer kastiysan kendini hareket ediyosa şükür canım korkmuatur belki kuzum :) şu iyi olur derler hamile için korkma yarın inş doktorun içini rahatlatacak şeyler söyler sana :)
amin canım amin inşallaaaahKıyamam kuzuna :) haklısın zor bi durum zor bi his :)) allahım sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip eder inş
canım sıkıntı yapma kasmışsındır kendini. yada bebiş o zaman uyuyordu belki de. deniz suyu bebeği rahatlatıyor diye biliyorum ben. ayy bak anne karnında nasılsa doğuncada öyle oluyorlar haberin olsunyarın zaten 2de randevum vardı canım gidicem inşallah hareket ediyor çok şükür ama az 2 gün önce denize gittim biraz dalgalıydı ve o gün biraz zorladım kendimi acaba ondanmı oldu ama sorun olsa zaten ya hareket etmez yada kanamam falan olurdu heralde
ahahaha canım ya kayınvalidem eşim için öle diyo oda çok usluymuş çok hafif hafif vururdu arada o kadar diyor beşlki eşim gibi sessiz sedasız uslu çocuk olur ayy inşallaaahh inşallaaaaahcanım sıkıntı yapma kasmışsındır kendini. yada bebiş o zaman uyuyordu belki de. deniz suyu bebeği rahatlatıyor diye biliyorum ben. ayy bak anne karnında nasılsa doğuncada öyle oluyorlar haberin olsunben yeğenimden biliyorum doktor ultrasona bakarken bizimki fırıldak gibi dönerdi şimdi 10 yaşında bir dakika oturmaz kurtlu gibi
![]()
sanırım ondan canım zaten saat 2 de doktora gidicem bugün bilgileri toplarım içimi rahatlatmak içincanım gitgide daralıyor yeri son haftalarda artık çok az hareket edebiliyorlar
Ben 16. 17. Haftadan beri dir hissediyorum canım bana diyorlar ki zayif lar çok çabuk hissetmeye başlarmisGidince bizede haber ver bizde merak ederiz, ben hareketini bi kere hissettim bidaha hic hissetmedim daha erken galiba siz ilk hareketleri kacinci haftalarda hissettiniz kizlar?
Bende hissetmek istiyorum artik yahu
Canim Merhaba bende 24 haftaligim benimki de çok haraket ediyo du 2 gundur 1 2 kere vurdu sadice cumartesi pazar çok gezdik ondan olmuş heralde bugün düzeldi sipam ama insan korkuyo yakızlar bu aralar hareketleri azaldı oğluşumun neden acaba korkutuyor beni normalmi blmiyorum bi akıl verin siiznde ölemi
inşallh :) benim eşim çok fenaymış çokkk ona çekerse işim varahahaha canım ya kayınvalidem eşim için öle diyo oda çok usluymuş çok hafif hafif vururdu arada o kadar diyor beşlki eşim gibi sessiz sedasız uslu çocuk olur ayy inşallaaahh inşallaaaaah![]()
Canim naptin gittinmi doktora inşallah iyidir bebisin ve sensanırım ondan canım zaten saat 2 de doktora gidicem bugün bilgileri toplarım içimi rahatlatmak için
ayy canım benm gittim gittim oğluşum 1550 kg olmuş kilosunu almış bol bol içerde yeri az kaldı diye öyleymiş çok şükür gayet iyiCanim naptin gittinmi doktora inşallah iyidir bebisin ve sen
ahahahhainşallh :) benim eşim çok fenaymış çokkk ona çekerse işim var
anne yrgunken bebek hareket etmez pek canım sennki ondaanCanim Merhaba bende 24 haftaligim benimki de çok haraket ediyo du 2 gundur 1 2 kere vurdu sadice cumartesi pazar çok gezdik ondan olmuş heralde bugün düzeldi sipam ama insan korkuyo ya