kızlar acillll nolurrrrrrrr

Korkma içini ferah tut canım seni çok iyi anlıyorum benimkide minik ayaklarıyla bazen ust üste atıyor bazen hiç atmiyor insan korkuyor kuruyorda kuruyor kafasında ama onlar gayet rahatlar Rabbim sağ saglim kavuşmayı nasip etsin cumlemize heyecanli bekleyiş hayirlisi ile son bulur inş :anneadayı:
canım çok şükür kilosu falan çok iyi inşallah bu gidişte 3 3 buçuk kilo arası gelcek alanı az kaldı diyeymiş hareketlerinn azalması büyüdülçe yavaşlar dedi doktor

Gidince bizede haber ver bizde merak ederiz, ben hareketini bi kere hissettim bidaha hic hissetmedim daha erken galiba siz ilk hareketleri kacinci haftalarda hissettiniz kizlar?
Bende hissetmek istiyorum artik yahu
iyiymiş ufak tosunum canım büyüdüğü için az hareket ediyormuş benmd 17 haftadan snra ufak ufak kaymalar falandı asıl tekmeler 21 hafta sonra falaan

• Beğen
Reactions: Rup
Kızlar bişey sorcam çok aşağıda hareketlenme oluyor yani bikini bölgesinde sizdede öyle mi oldu ilk başta? Yani korkuyorum karnımda değil baya aşağıda hareketler cumartesi gidicem doktora ama gidene kadar panik oldum :/

Kızlar bişey sorcam çok aşağıda hareketlenme oluyor yani bikini bölgesinde sizdede öyle mi oldu ilk başta? Yani korkuyorum karnımda değil baya aşağıda hareketler cumartesi gidicem doktora ama gidene kadar panik oldum :/
normal canım onlar aşşağıda iner yukarlarada çıkıcak göğüsünün tam altına daha dur :halay:

Back
X