Kızlar acillll

AlIpInar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
192
116
33
28
Meraba kızlar 8 haftalik hamileyim dün sabah eşimle ilişki yaşadım bugun lavobaya çıktıktan sonra pecetede açık pembe leke gördüm sonrasında uzandım tekrar gittiğimde cok açık kahverengi leke geliyor peçeteyle hic böyle bişeyle karşılaşan varmi doktorum 4ten sonra hastanede o zmn gidicem

Meraba kızlar 8 haftalik hamileyim dün sabah eşimle ilişki yaşadım bugun lavobaya çıktıktan sonra pecetede açık pembe leke gördüm sonrasında uzandım tekrar gittiğimde cok açık kahverengi leke geliyor peçeteyle hic böyle bişeyle karşılaşan varmi doktorum 4ten sonra hastanede o zmn gidicem
yasamadim ben ama bu haftalar cok tehlikeli iliskiye girilmemeli muhtemelen dr iliskiye girmemenizi dinlenmenizi soyleyecek ama bunu artik herkes biliyor sizinde bilmeniz gerekirdi iliski bu haftalarda cok riskli olabiliyor

dr yada ebeler cogu zaman ilk uc ay ilişki onermiyo.maalesef gebelikler eskisi gibi degil en ufak biseyde risk dogabiliyo.dikkat etmek gerek.

Hic bi doktor bana ilişkiye girme demedi dede hayatta olmazdı zaten i kadar araştırır bakarım hic böyle bisey De okumadim

Back
X