Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en belirgin özelliklerin ne mesela canm?Adetime 3 gün var dün idrar testi yaptım negatif çıktı .adet belirtileri yaşıyorum böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı
Maşallah Rabbim kucağınıza almayi nasip etsin inşallahbenımde ılk adet belırtılerı vardı canım olabılıyor. bıde benım testleerde hıc cıkmadı hamıle oldugum kan testınde öğrenmıstım.
Karın ağrısı bide çok afedersin rahimde kasılma oluyor genelde canmen belirgin özelliklerin ne mesela canm?
İdrarda koyu sarı renk , rahim bir parmak üzerinde sertlik idrarda koku ve adet ağrısı en belirgin özellikleriydi bende canım .. ve çok erken farkettiğim için kesem tam oluşmamıştı bile ama test pozitif çıkmıştı .. İnşallah vardır senindeKarın ağrısı bide çok afedersin rahimde kasılma oluyor genelde canm
İnanki benimde idrarda sarılık ve koku :) ay inşallah bende hamileyimdirİdrarda koyu sarı renk , rahim bir parmak üzerinde sertlik idrarda koku ve adet ağrısı en belirgin özellikleriydi bende canım .. ve çok erken farkettiğim için kesem tam oluşmamıştı bile ama test pozitif çıkmıştı .. İnşallah vardır seninde![]()
Ya inşallah bende de vardır bebişAdet olucam diye ped bile koydum o kadar çok adet belirtim vardi ki meğerse hamileymişim
İnşallah canımYa inşallah bende de vardır bebiş
Bende adet olucam sanıyorum 3 günüm kaldı bakalm inşallah vardır haber veririm .
Aleyküm selam canım evet beta görünüyor ama salı gününe iki kat artmamis bide lekelenme varsa mutlaka doktora görün derin.inşallah bebeğin seninledir beta yükselmeye devam ederS. A kızlar ben cumartesi gecesi kan tahlili yaptım beta 36,71 çıktı pazar günü 44,81 salı günü 64,26 sizce hamilemiyim lekelerim var
yaa inşallahİnanki benimde idrarda sarılık ve koku :) ay inşallah bende hamileyimdir
Bugün adet oldum tam günümdeyaa inşallahbi gelişme olursa yaz canım mutlaka
![]()
Hayırlı evlat dileyelim canım İnşallahBugün adet oldum tam günümdeartık diğer aylara kaldı
Amin hayırlısi inşallah canımHayırlı evlat dileyelim canım İnşallah![]()
Hayırlı geceler, sizin yıllar evvel sorduğunuz bu soru az önce benim de beynimi kurcaladı ve sorunuza rast geldim. Merak ediyorum şuan hamile misiniz? Benim de adetime 6 gün var ve adet belirtileri yaşıyorumAdetime 3 gün var dün idrar testi yaptım negatif çıktı .adet belirtileri yaşıyorum böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı
Hamile kaldiniz miHayırlı geceler, sizin yıllar evvel sorduğunuz bu soru az önce benim de beynimi kurcaladı ve sorunuza rast geldim. Merak ediyorum şuan hamile misiniz? Benim de adetime 6 gün var ve adet belirtileri yaşıyorumsizin gibi acaba hamile olabilir miyim diye Bi ihtimal düşündüm. İnşaallah hayırlısı ile hamileyimdir..