- 5 Ağustos 2021
- 19
- 4
- 6
- 31
- Konu Sahibi dammlaafly
-
İnşallah ama doktorlar çok umutsuz konuşuyor ihtimal yok gibi dedi beni mahfetti gözünün içine bakarak odadan çıktım eve nasıl geldiğimi bilmiyorum zaten ama Allah bilir bundan sonra ona bıraktım …Benim arkadaşım dolu dolu adet olduktan sonra öbür adete yakın 2.5 aylık hamile olduğunu tesadüfen öğrendi velet 4 yaşında arkadaşım hala şokkk ve yaş 40 hayırlısı olsun inşallah bişey olmamıştır
Hayırlısı olsun doktorlara bakma sen olmazları olduran rabbim bunu olmasada iyisini nasip eder doğum masasına gidip eli boş dönen var Allah beterinden korusun hakkında hayırlısı olsun sabır şükür dua ile ne istiyorsan nasıl istiyorsan öyle olsun hayırlısıyla inşallahİnşallah ama doktorlar çok umutsuz konuşuyor ihtimal yok gibi dedi beni mahfetti gözünün içine bakarak odadan çıktım eve nasıl geldiğimi bilmiyorum zaten ama Allah bilir bundan sonra ona bıraktım …
Benim arkadasimda hamileyken adet gördü ve adetinden sonra bebegini ogrendi suan 2 yaşinda üzme kendini Allah'tan umut kesilmezKızlar selam
Ne olur bana akıl verin çok ilğinç bir olay başıma geldi daha önce duymadım yaşayan bilen ne olur yardım etsin…
Çocuk düşünmeye başladığımız ilk ay adet görmedim test kan negatif çıktı neyse dedik devam ettik bu ay da adetimi gördüm herzaman olduğu gibi 6 gün sürdü gayet olması gerektiği az değildi sonra adetim bitti fakat göğüslerim ağrılı ve şişti
Bende mümkün değil ama bir test yapayım dedim ve pozitif!!!! Oysaki adetim biteli 3 gün oldu ve dediğim gibi gayet yoğun bir adet yaşadım… kan testim 1293,51 çıktı sonra alttan ultrason ile baktı doktor kimyasal yada dış gebelik düşünüyorum zaten sun kese gözükmez dedi mahfoldum iki gün sonra gene kana bakıcak çok üzgünüm doktor çok olumsuz konuştu başına gelen varmı kızlarrrr((
Benim arkadasimda hamileyken adet gördü ve adetinden sonra bebegini ogrendi suan 2 yaşinda üzme kendini Allah'tan umut kesilmez
Haklısın herşeyin hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin rabbim kızlar umudumuzu kaybetmeyelim öyleyse …Benim arkadasimda hamileyken adet gördü ve adetinden sonra bebegini ogrendi suan 2 yaşinda üzme kendini Allah'tan umut kesilmez
İdrarda pozitif görülüyor kimyasal gebelik de. Ben görmüştüm ilk gebeliğim deEğer kimyasal gebelik olsaydı idrarda pozitif görünecek kadar bi değerin olurmuydu bilemedim. Kan testin kaç çıktı şuan
Hiç tanımadığım siz değerli insanların böyle güzel moreller vermesi o kadar güzel ki güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı inşallah iyi haberler veririmCanım, benim yengem 4 ay adet görmüş karnının şiştiğini ve midesinin bulandığını görünce doktora gitmişki cinsiyet bile belliymiş .Doktorlar böyle şeye pek ihtimal vermiyor ama gerçekten oluyor bunlar .Seninkide üstüne görme dedikleri olay olmuş galiba inşallah sağlıkla ilerler aklına kötü şeyler getirme .İyi düşün iyi olsun kuzum inşallah 2 gün sonra değerin yükselmiş olur
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorumHiç tanımadığım siz değerli insanların böyle güzel moreller vermesi o kadar güzel ki güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı inşallah iyi haberler veririm
Sizede çok geçmiş olsun öncelikle … çok zor bir süreç yaşayan bilir benim durumum hala belirsiz ama içimde büyük umutsuzluk var doktorlar çok serin kanlı hiç birşey demiyorlar süreç kendi kendine nereye giderse hesabı… Hcg yükseliyo ama kanamada devam ediyo asla durmuyo kesede göremediler çok karışık herşey Allah bizede güzel günler göstersin inşallah…Ben varım ben adetten hemen sonra lekelenmem bitmediği için bi test yapmıştım sonuç pozitifti öyle silik filanda değildi değerim de sizin gibi yüksekti benim doktorum da dış gebelikten şüphelendi sonra değerim baya yükseldi bu kadar yüksek dış gebelik olmaz dendi gerçekten de dış gebelik değildi benim tek sorun bebek sezeryan yarasının üzerine tutunmuştu maalesef scar gebelikti ve sonlandı dua edin içinizi ferah tutun dış gebelik olacak diye bir kaide yok her şey gönlünüzce olsun bizi de haberdar edin lütfen
Halada yükselmeye devam ediyor 2000 lere geldi ama kanamada devam ediyor kesede yok1000’in üzerinde kimyasal olmuyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?