defnez Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2022 93 17 18 13 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi defnez #1 Salam kızlar ben jugun adet oldum 3 gun vardı ama adetim rengi kahve rengi ve damla damla 1 ped bile dolmucak kadar goguslerimde sızı da var
Salam kızlar ben jugun adet oldum 3 gun vardı ama adetim rengi kahve rengi ve damla damla 1 ped bile dolmucak kadar goguslerimde sızı da var
T Tugbacnr Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2022 449 122 18 27 13 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi defnez #2 defnez .!.: Salam kızlar ben jugun adet oldum 3 gun vardı ama adetim rengi kahve rengi ve damla damla 1 ped bile dolmucak kadar goguslerimde sızı da var Genişletmek için tıkla... Evli misiniz bilmiyorum da yerleşme kanaması olabilirmiş
defnez .!.: Salam kızlar ben jugun adet oldum 3 gun vardı ama adetim rengi kahve rengi ve damla damla 1 ped bile dolmucak kadar goguslerimde sızı da var Genişletmek için tıkla... Evli misiniz bilmiyorum da yerleşme kanaması olabilirmiş
defnez Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2022 93 17 18 13 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi defnez #3 Tugbacnr .!.: Evli misiniz bilmiyorum da yerleşme kanaması olabilirmiş Genişletmek için tıkla... Evliyim ama geçen hafta salı günü test yapmıştın negatif çıkmıştı
Tugbacnr .!.: Evli misiniz bilmiyorum da yerleşme kanaması olabilirmiş Genişletmek için tıkla... Evliyim ama geçen hafta salı günü test yapmıştın negatif çıkmıştı
T Tugbacnr Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2022 449 122 18 27 13 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi defnez #4 defnez .!.: Evliyim ama geçen hafta salı günü test yapmıştın negatif çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Değer düşük ise cikmayabilir yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek testi tekrarlayin bence
defnez .!.: Evliyim ama geçen hafta salı günü test yapmıştın negatif çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Değer düşük ise cikmayabilir yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek testi tekrarlayin bence