Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncesi ve sonrası 0 hiç birşey yok tuKizlar adet öncesi gebelik belirtileriniz nelerdi adetime 8 gün var yardımcı olur musun
Bende çok yorgunum sürekli uyumak istiyorumokudugum kadarıyla en belirgin ve net özellik gögüs agrısı bence. 1senede onlarca test yaptım ama artık dersimi aldım gögüs hassasiyeti basladıgı an şüpheelenmek dogrusu =))) cevap veriyorum gögüs hassasiyeti birde yorgunluk
24 haftalık hamileyim sonuç bu zamana kadar da bugüne kadar da 0 hiç birşey yokYani sonuç![]()
Adete 8 gün kala belirti olmaz erken yumurtlama gibi bir olay yoksa psikolojiktir olduğunu düşündükleriniz.Kizlar adet öncesi gebelik belirtileriniz nelerdi adetime 8 gün var yardımcı olur musun
Cok üzülüyordum çok saol inşallah hamile kalırımAdete 8 gün kala belirti olmaz erken yumurtlama gibi bir olay yoksa psikolojiktir olduğunu düşündükleriniz.
Aslında oda güzel bişey kizzz valla24 haftalık hamileyim sonuç bu zamana kadar da bugüne kadar da 0 hiç birşey yok![]()
İyi bari erken normal de herkes belirtilerim vardı falan diyorsa kafam karıştı üzüldüm bı anAdete 8 gun kala belirti olmaz maksimum adet gununuzde adet olmadiginiz zaman bel kasik agrisi yasarsiniz