• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması uzayan kahverengi olur mu

dilaraaag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2025
10
1
1
27
Merhaba . Öncelikle pcos rahatsızlıgım var 2 aşılama tutmadı . Son regl tarıhım 28 agustos yani üzerinde 55 gün civarı geçti. 6-8 ekim aradı yumurtlama akıntısı gördüm şeffaf ve uzayan tarzda. Bugun 21 ekim ve yine uzayan akıntı geldi ama bu sefer şeffaf değil kaverengi- pembe tonlarında. Bu yüzden acaba mı dedim . Normalde adet öncesi gögüs agrılarım olur bu sefer hıcbır adet belirtisi yok. Dün kaset test yaptım ilk baslarda ıkıncı cızgı görünmedi yaklasık 1 saat sonra hafif pembe ıkıncı cızgı vardı . Yerleşme kanamasının kıvamı nasıl olur yardımcı olur musunuz

Ya aslında be pkosum sürekli değişiyor o yüzden 1-2 gün gecikme diyelim. Peçeteye gelen kahverengi akıntı. Ped kirletmiyor. 3-4 gündür sürüyor . Ara ara da sancım oluyor
Ben bekliyorum negatif çıkar diye testte yapmadım. Bugün sulu Pembe akıntı geldi bilmiyorum adete döner mi . Siz peki kanı ne zaman verdiniz adet gecikmenizin kaçıncı gününde

Ya aslında be pkosum sürekli değişiyor o yüzden 1-2 gün gecikme diyelim. Peçeteye gelen kahverengi akıntı. Ped kirletmiyor. 3-4 gündür sürüyor . Ara ara da sancım oluyor
Yaa benim de düzensiz sancım falan yok bugün sulu Pembe geliyor peçeteye. Canım da sıkkın adete dönecek diye 5 gün sonra kan vermeyi düşünüyorum inşallah mutlu haberi alırım ben de hayırlı olsun size de🌸

Benimde 1 kere sulu kırmızı sümük gibi kan geldi. Tek seferlik. Sonra yine kahve rengiye döndü. Dur bakalım artış yoksa lekelenmende ümidini kesme. Bol bol yat. Genelde adete çevirecekse artıyor

Benimde 1 kere sulu kırmızı sümük gibi kan geldi. Tek seferlik. Sonra yine kahve rengiye döndü. Dur bakalım artış yoksa lekelenmende ümidini kesme. Bol bol yat. Genelde adete çevirecekse artıyor
İnşallahhhhh çalışıyorum valla eve gidince yatacağım inşallah. Ben de doktora gittim kaç kere adet gecikmelerim için 35 güne bir oluyorum normalde ama her ay 3 gün 10 gün falan gecikiyorum bazen daha uzun oluyor doktor normal olduğunu söyledi. Böyle düzensiz olunca da insan çok beklentiye giremiyo tam umitleniyorum sonra üzülmemek için yok adetim diyorum bu ay çok dua ettim hayırlısı

1 haftaya ikimizin de belli olur :)
İnşallahhhhh çalışıyorum valla eve gidince yatacağım inşallah. Ben de doktora gittim kaç kere adet gecikmelerim için 35 güne bir oluyorum normalde ama her ay 3 gün 10 gün falan gecikiyorum bazen daha uzun oluyor doktor normal olduğunu söyledi. Böyle düzensiz olunca da insan çok beklentiye giremiyo tam umitleniyorum sonra üzülmemek için yok adetim diyorum bu ay çok dua ettim hayırlısı

Back
X