Doğuma Hazırlık Kızlar adet sancısı cekıp oldum olucam dıye dusunup hamıle kalab varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

epilesnos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
611
183
23
27
Adetım ıkı gun gectı ama sancı gırıyo olcam dıyırum gıdıyo oldum sanıyorum yok olmaktanda korkuyorum yumurtlama degerlendırdım baya boyle gebe kalan varmı

Adet agrisi oluyor ama bende o agri hic ilerlemiyordu standart ama benim cok sancim olurdu. Sökme agrisina birturlu gecemiyordum o sekilde oldu bende

Adet agrisi oluyor ama bende o agri hic ilerlemiyordu standart ama benim cok sancim olurdu. Sökme agrisina birturlu gecemiyordum o sekilde oldu bende
Benimde ıdeal sancım oluyo gecıyo oyle sokturucı moda gecmedı daha da ınsallah gecmez dedıgım dayabılmocak agrı deıl ama regl gıbı ıste

Ya benim de ayın 14 inden beri kasıklarımda ağrı var 15 16 de bekliyordum 18 oldu korkuyorum goguslerimde 3 gündür hafif ağrı ve şişlik var test yapmalimiyim ki daha çok mu erken ben beklemiyorum Allah bekleyenlere nasip etsin Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…