Benimde ıdeal sancım oluyo gecıyo oyle sokturucı moda gecmedı daha da ınsallah gecmezAdet agrisi oluyor ama bende o agri hic ilerlemiyordu standart ama benim cok sancim olurdu. Sökme agrisina birturlu gecemiyordum o sekilde oldu bende
E test paylaşmışsın pozitif duruyodu kan ver istersenBenimde ıdeal sancım oluyo gecıyo oyle sokturucı moda gecmedı daha da ınsallah gecmezdedıgım dayabılmocak agrı deıl ama regl gıbı ıste
Carsamba kan vercem bitanem cok şükür adet sancım gectı :)E test paylaşmışsın pozitif duruyodu kan ver istersen
Ikı ay once kımyasaö yasadım ınsalöah busefer bebegım tutunur bırakmaz beniCarsamba kan vercem bitanem cok şükür adet sancım gectı :)
Tamam canım inşallah sağlıklı bir hamilesindir Allah yardımcın olsunCarsamba kan vercem bitanem cok şükür adet sancım gectı :)
Adet sancısından korkma canım 2ay oldu bende. Gayet normal.Carsamba kan vercem bitanem cok şükür adet sancım gectı :)
Aminnnnn canımmm benım benımde tek temennım o valla saglıklı bır gebelık olması kese goruncwkmı kalp atıcakmı hersey kafamda :)Tamam canım inşallah sağlıklı bir hamilesindir Allah yardımcın olsun
tamam canım benım ınsallah sag saglim yavrumuza kavusalım bu mubarek ayda dualarımızı bırakmıyalım :)Adet sancısından korkma canım 2ay oldu bende. Gayet normal.
İnşallah. Güzel haberlerini bekliyoruztamam canım benım ınsallah sag saglim yavrumuza kavusalım bu mubarek ayda dualarımızı bırakmıyalım :)
Gebeysen ever bana bi adet ayetel kursi okuyabilir misinCarsamba kan vercem bitanem cok şükür adet sancım gectı :)
Adet sancısından korkma canım 2ay oldu bende. Gayet normal.
Evet canım okurum tabiSen gebe misin acaba gebelrden gebelerden ayetel kursi topluyom birer adet
Cok tesekkurlerrrEvet canım okurum tabi
Senin adına mı? Gebelik için mi?Cok tesekkurlerrr
Evet canimSenin adına mı? Gebelik için mi?
Tamam canım bugün okudum. Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet canim
Tabiki bitanem daha fazla okurum canım benım sen yeterki iste :)Gebeysen ever bana bi adet ayetel kursi okuyabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?