- 9 Ocak 2019
- 240
- 145
- 18
- Konu Sahibi Ankara3151
Kızlar adet e 5 gün varken test yaptım ertesi gün silik çizgi çıktı gebelik varmıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ertesi gün çıktı ağzından bal damladı valla arkadaşım ama ne bileyim ya 30 dalıka sonrası geçersiz diyorlar bide rabbim inşAllah şanssa göstersin bu ay 2. ÇizgiyiKesin vardır hayırlı olsun silik bile olsa ikinci çizgiyi görmeyi cooooook istiyorum
Amin teşekkür ederim sadece bekleyeceğim bakalım nasip hayırlısıSelamlar, açıkçası ben ikinci çizgiyi göremedim. Eğer gebeyseniz 1 gün sürmez çizginin çıkması onu söyleyebilirim. Yine de umarım gönlünüze göre olur herşey :)
Bence var gibi testi tekrarla canim. Insallah pozitif cikarTest bu camım ya
İnşAllah sağol canım ya adetim cuma günü işte çok akıntım var sadece bide belim çok ağrıyor ama adet olurum gibi de hissediyorum zaten geçtiğimiz cumartesi kan verdim 1.20 çıktı negatif yani bakalım bekleyim dedim olursam zaten yapmam hayırlısı hepimizin halkında bu Arada 1.20 çıkıp hanile olanlarda varmış okuyorum kaç gündür ama ne bileyim bekliyorum bende Bence var gibi testi tekrarla canim. Insallah pozitif cikar
Iyi adet günün yakınmış canım birde yaşadığın belirtileri gectigimiz ayin adet zamanina yakın yasadiklarinla karşılaştır bence. Ama testin de pozitif gibi duruyor. Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun canim güzel haber alirsin insallah degerin yukselir.İnşAllah sağol canım ya adetim cuma günü işte çok akıntım var sadece bide belim çok ağrıyor ama adet olurum gibi de hissediyorum zaten geçtiğimiz cumartesi kan verdim 1.20 çıktı negatif yani bakalım bekleyim dedim olursam zaten yapmam hayırlısı hepimizin halkında bu Arada 1.20 çıkıp hanile olanlarda varmış okuyorum kaç gündür ama ne bileyim bekliyorum bende ![]()
Cuma günü adetim canım akıntı çok var kaşıklarım da ağrıyor adet olur gibi de hissediyorum ama test yapa yapa binhal olmustum geçen ay gerçi bu ay da dayanamadım ama bekleyim diyorum bakalım artık nasip de varsa benimledir zatenCanim ben cizgiyi gordum ama ertedi gün cikan testlerin gecerliligi yanıltıcı olabiliyor maalesef istersen tekrar bir test alıp değerlendir.
Rabbim tez vakitte hayırlı haber almani nasip etsin inşallah.
Aslında tek fark geçen Ayla bel ağrısı hiç olmazdı şu anda var akıntım olmazda çok var bu ay bide kaşıklarım çok ağrıyor geçen ay ağrısız geçirdim bunlar canım işte inşAllah hayırlısıysa yükselsin canımIyi adet günün yakınmış canım birde yaşadığın belirtileri gectigimiz ayin adet zamanina yakın yasadiklarinla karşılaştır bence. Ama testin de pozitif gibi duruyor. Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun canim güzel haber alirsin insallah degerin yukselir.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.Cuma günü adetim canım akıntı çok var kaşıklarım da ağrıyor adet olur gibi de hissediyorum ama test yapa yapa binhal olmustum geçen ay gerçi bu ay da dayanamadım ama bekleyim diyorum bakalım artık nasip de varsa benimledir zaten
Amin canım bu arada hayırlı olsun çok sevindim inşAllah kucağına aldığın günü o doğum anını o duyguyu inş Allah tadarsın darısı da bize olur bütün isteyen herkese nasip olur aslında haklısın psikolojik oluyor belkide bu belirtiler ama sende bilirsin koca ay o kadar zor geçiyorki söz vermiştim kendime test almayım tahlil yapmayım diye ama dayanamıyor insan beni. Geçen sene bi düşük oldu ondan sonra düşünmedik daha iki aydır düşünüyoruz bizde ama her şey sanki gebelik belirtisi gibi geliyor ilk evlendiğimde hemen o ay hamile kalmışım açıkçası pek anlayamadım neydi ne oldu nasıl düştü ondan dolayı her şeyi gebeliğe yoruyoruz ama hayırlısı halkımızda senin doğumuna ne kadar kaldı bu arada inşAllahHakkinda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
Valla ben her ay dunya belirti yaşardım husrana ugradikca merak ederdim hamile kalsam belirtim ne olacak acaba diye hamile oldugumu öğrenene kadar hicbir belirtim yoktu hepsi sonradan başladı.
Hatta ben uykuya düşkün değilimdir aslinda ama yerlesme zamani cok uyudum sabahları goz açamıyordum hamile olduguma hic ihtimal vermediğim icin aklima gelmedi bile havalardan dedim cok puslu yağmurluydu vucut tepki veriyor sanmıştım.
Inşallah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim
Amin canım bu arada hayırlı olsun çok sevindim inşAllah kucağına aldığın günü o doğum anını o duyguyu inş Allah tadarsın darısı da bize olur bütün isteyen herkese nasip olur aslında haklısın psikolojik oluyor belkide bu belirtiler ama sende bilirsin koca ay o kadar zor geçiyorki söz vermiştim kendime test almayım tahlil yapmayım diye ama dayanamıyor insan beni. Geçen sene bi düşük oldu ondan sonra düşünmedik daha iki aydır düşünüyoruz bizde ama her şey sanki gebelik belirtisi gibi geliyor ilk evlendiğimde hemen o ay hamile kalmışım açıkçası pek anlayamadım neydi ne oldu nasıl düştü ondan dolayı her şeyi gebeliğe yoruyoruz ama hayırlısı halkımızda senin doğumuna ne kadar kaldı bu arada inşAllah
Sağ ol canım Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah.
Cok iyi anlıyorum duygularını cok isteyince neler neler hissediyor insan aklindan neler geciyor.
Dedigin gibi o 1ay 1sene gibi geliyor insana ama su var ki ne zaman düşünmez strese girmez psikolojik olarak kafana takmazsan oluyor inan ki bana bunlari dedikleri zaman hadi be insan nasil düşünmez aklimdan çıkmıyor nasil unutayim diyordum hamile kaldığım ay gercektende attim kafamdan olmayacak diye düşünüyordum nasil becerdim onu da bilmiyorum ama boş verdiğim anda nasip etti rabbim.
Dime canım ya ne güzel olur bi anda bana da öyle olsa bu ay bana hayırlı gelse adetim geçse kan versem ve çıksaaaaa Valla süper olurdu ama hayırlısı ise böyle olsun olmayacaksa olmasın tabi kısmet bakalım