kizlar adetim 2 gün geçti hamile olabilirmyim ki

Buna benzer o kadar konu var ki artık hepsine de verilen cevap aynı.
Test yapmadan bilemezsin. Günün geçtiyse elbette hamile olabilirsin ya da gecikme de olmuş olabilir. Yumurtalıkların işi belli olmuyor neticede. Regl ağrısı da gebelik belirtisidir. Benim öyleydi. En iyisi yarın test yapman..

KK nın şöyle bir uygulaması var app store dan indirebilirsiniz. Parmağınızın ucuna iğneyi batırıyorsunuz.Telefonun kamera bölümüne bastırıyorsunuz.Kameradaki kızıl ötesi ışınlar sayesinde burdaki kullanıcılar kan hücrelerinizi tek tek görüyoruz.Oturup sayıyoruz.Hemoglobindi b12 işte trombosit falan filan..Ertesi gün sonucu size bildiriyoruz.Aynısının idrar versiyonuda var.Uygulamanın ismi ''Acep gebemiyim ?''
Test yapın test.

Bismillah iki gün sanki iki ay yumurtalklarda randevularna bazen geç gelebiliyo sabrli ol vee test yapmayı dene :KK37::KK37:

Sanki on gün geçmiş.
Belliki çocuğunuz olsun çok istiyorsunuz ama beyninizin size oyunlar yapmasına neden oluyorsunuz.
Bence kafaya takmadan bekleyin biraz daha.
Hamikelikte önce kese oluşur sonra bebek içine yerleşir o yüzden testte bu kadar erken sonuç alamayabilirsiniz.
Eğer bir hafta falan geçerse doktora gidip ultrason ve kan tahliliyle kesin sonuca ulaşırsınız.

kızlar merhaba,

geçen ay 8 temmuzda regl oldum. ancak takvimime göre bu ay 5 inde olacaktım. yalnız bende 5 ağustosa kadar devamlı mide bulantısı vardı. bende adet olmadan gititm kan testi yaptırdım. testim negatif çıktı. mide bulantım ise vertigom var arada o yapabilirmiş. neyse bugün ayın 10 u oldu hala adet görmedim. sizce yine test yaptırsam mı? ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım vaar :KK43::KK43:

kızlar merhaba,

geçen ay 8 temmuzda regl oldum. ancak takvimime göre bu ay 5 inde olacaktım. yalnız bende 5 ağustosa kadar devamlı mide bulantısı vardı. bende adet olmadan gititm kan testi yaptırdım. testim negatif çıktı. mide bulantım ise vertigom var arada o yapabilirmiş. neyse bugün ayın 10 u oldu hala adet görmedim. sizce yine test yaptırsam mı? ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım vaar :KK43::KK43:
Bence bi hafta daha beklemelisin gidip testi yaptrdgnda hüsran olucagna

Kizlar adetim 2 gün geçti hamile olabilirmyim ki
Konu sahibesi regl gününüzün 2 gün geçmesi gebelik olup olmadığını anlamak için yeterli bir süre değil, düzensizliğiniz varsa, stres yaptıysanızda gecikebiliyor.
Siz emin olmak için 1 hafta kadar bekleyin, o kadar bekleyemem diyorsanız kan testi yaptırmalısınız.

Son düzenleme:
X