Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur ya ben perşembe gelirim halk eğitime saatini bilemedim kaçta geleyim iletişim olsa daha iyi olur ya ben ya da sen gelemezsek o gün kötü olur...
slm betül kursumuz sabah 8.30 da başlıyor..ben hergün gidiyorum merak etme görüşürüz..
canım yarın bekliyorum o zaman teneffüs saatleri 9.50 ve 11.30 iki tenefüsümüz var zaten kursumuzun adı eğitici annelik kursu halk eğitim merkezinde en üst kat 5.kat yani tamam sen yukarı çık ben seni tanırım olurmu yarın görüşürüz o zaman..öpüyorum bebeğe ve kendine iyi bak..
canım 4 gün geçtiğine göre çıkar büyük ihtimalle ama geç döllenme filan olduysa çıkmayabilir..dedğim gibi birkaçgün sonra tekrarlarsın canım ..umarım hamişsindir..
Benim de 4 gün gecikti iki kere gebelik testi yaptım silik pembe çizgi çıktı ikincisi bir öncekine nazaran daha belirgindi. Pazartesi kan testi yaptıracağım insallh. Arada da adet olacakmisim gibi ince ince ağrılarım olmuyor değil.kızlar hayıtla adeti geciken yok mu![]()