Kizlar adetim 5 gün gecikti bakarmisiniz sizde çizgi goruyormusunuz

Salı gece çatlama iğnesi yaptım.bu süre zarfinda ilişki istemedi.persembe sabahı 9 buçukta eşimin spermi alınarak sperm yıkama yapildi.ve 12de bana spermler aşılama yontemiyle aktarildi

Aktarildiktan 14 gün sonra kan testi verelim dedi.baska ekstra bişey olmadı.ama aşılamada benim rahmimin geride olduğunu öğrendim ve onu öne çekti doktor.ayrica birde spermi bı sure rahme yerleştirmede çok zorlandı.kapali olduğu için.acikcasi çok canım yandı.ama hayırlısıyla atlattık sonuç Allah'a kalmis

O pozitif testlerinden sonra regl oldum bende.sonra düzenli kontrolden sonra bugün Allah'ın izniyle aşılama oldum.zorlu bir işlem oldu benim için.bakalim doktor 14 gün sonra kan testi istedi hayırlı bakalım
Bende adet oldum canım ondan sonra . Ovulasyon testi aldım bu ay da onunla takip ettim yumurtlamam takvimdekinden sonra oldu çatlamayi de gördüm testte değerlendirdim adetime 11 gün kaldı bende umutla bekliyorum umarım sonucumuz güzel olur bu ay daha da umutluyum inşallah olur

Ay hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canım bende senin güzel haberlerini bekliyorum rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Belirtin var mı ben dayanamadım dün kaset test yaptım negatif çıktı baya bı ağladım ama yine de daha var reglime diye umutluyum

Belirtin var mı ben dayanamadım dün kaset test yaptım negatif çıktı baya bı ağladım ama yine de daha var reglime diye umutluyum
Canim azonce test yaptım ama kan testini görmeden sevinemiyorum malesef

Eklentiler

• 1000024994.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 23
Belirtilerim sunlar var canim kasık batması hafif hafif regl olacakmış gibi birde rahmimin içi acıyor.

Yok canım erken gebelik testim yoktu benim normal kaset testle yaptım dün yaptım 3 gün vardi
Canim bak sana bişey diyimmi bu işler çok garip geç döllenme olayları var benim birkaç ay geç yumurtlama olmuş ama yumurtam sağlıksız olduğu için tutmamış.gecen ay doktorun demesiyle kimyasal olmuş olabilirsin dedi.cunku bir sürü test yaptım pozitif çıktı.ama reglim gününden 10gun gecikmeyle geldi.oyuzden inan kaset testlere hiç guvenim kalmadı.hele artimed beni mahvetti pskolojik.busefer inan en iyisi die prediktor early aldım bide çok pahalı.inan su teste bile inanasim yok.birtek bol bol dua gerçekten gelen Allah'tan geliyor.

Tabi ki orası doğru ovulasyon testi ile değerlendirdim bu ayı baya pik gördüm çatlama gördüm bir gebenin günlüğünden aldim testleri çoğu kişi memnun. Sabah akıntım oldu içinde ip gibi pembe kırmızı tarzı lekelenmeler geldi belki adetim gelecek belki yerleşme. İnsan olsun istiyor 1 ay hevesleniyor sonrasında olmayınca ister istemez bı hayal kırıklığı oluşuyor.Rabbim doğru zamanda hayırlısı ile sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin ikimize de inşallah

Aslında ben hemsireyim bugün nöbetteyim istesem kan verip öğrenirim bugün ama küçük hastane baktirdigim an tüm hastane öğrenir o yüzden kan da veremiyorum salı gününu bekleyeceğim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…