Bende adet oldum canım ondan sonra . Ovulasyon testi aldım bu ay da onunla takip ettim yumurtlamam takvimdekinden sonra oldu çatlamayi de gördüm testte değerlendirdim adetime 11 gün kaldı bende umutla bekliyorum umarım sonucumuz güzel olur bu ay daha da umutluyum inşallah olurO pozitif testlerinden sonra regl oldum bende.sonra düzenli kontrolden sonra bugün Allah'ın izniyle aşılama oldum.zorlu bir işlem oldu benim için.bakalim doktor 14 gün sonra kan testi istedi hayırlı bakalım
Ay hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorumBende adet oldum canım ondan sonra . Ovulasyon testi aldım bu ay da onunla takip ettim yumurtlamam takvimdekinden sonra oldu çatlamayi de gördüm testte değerlendirdim adetime 11 gün kaldı bende umutla bekliyorum umarım sonucumuz güzel olur bu ay daha da umutluyum inşallah olur
Amin inşallah.bende bu sefer bı umutlandım bakalım.sonuclarimizi paylaşalım lütfenİnşallah canım bende senin güzel haberlerini bekliyorum rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Canım ne yaptın test yaptın mıAmin inşallah.bende bu sefer bı umutlandım bakalım.sonuclarimizi paylaşalım lütfen
Pazartesi erken gebelik testi yapayım diom canim merak ediom çarşamba günü nasipse kan testi vericemCanım ne yaptın test yaptın mı
Canim azonce test yaptım ama kan testini görmeden sevinemiyorum malesefBelirtin var mı ben dayanamadım dün kaset test yaptım negatif çıktı baya bı ağladım ama yine de daha var reglime diye umutluyum
Belirtilerim sunlar var canim kasık batması hafif hafif regl olacakmış gibi birde rahmimin içi acıyor.Belirtin var mı ben dayanamadım dün kaset test yaptım negatif çıktı baya bı ağladım ama yine de daha var reglime diye umutluyum
Sen erken gebelik testimi yaptın regline kaç gün kaldı seninBelirtin var mı ben dayanamadım dün kaset test yaptım negatif çıktı baya bı ağladım ama yine de daha var reglime diye umutluyum
Vala bilmiom ki kuzum okadar husrandan sonra inan sevinemedimAyy bı şey diyeyim mi hamilesin sen ya yarın kan ver emin olalım
Yok canım erken gebelik testim yoktu benim normal kaset testle yaptım dün yaptım 3 gün vardiSen erken gebelik testimi yaptın regline kaç gün kaldı senin
Sevin ya bariz belli oluyor hani varla yok arası olsa ben de umutlandirmak istemem ama görünüyor yaniVala bilmiom ki kuzum okadar husrandan sonra inan sevinemedim
Canim bak sana bişey diyimmi bu işler çok garip geç döllenme olayları var benim birkaç ay geç yumurtlama olmuş ama yumurtam sağlıksız olduğu için tutmamış.gecen ay doktorun demesiyle kimyasal olmuş olabilirsin dedi.cunku bir sürü test yaptım pozitif çıktı.ama reglim gününden 10gun gecikmeyle geldi.oyuzden inan kaset testlere hiç guvenim kalmadı.hele artimed beni mahvetti pskolojik.busefer inan en iyisi die prediktor early aldım bide çok pahalı.inan su teste bile inanasim yok.birtek bol bol dua gerçekten gelen Allah'tan geliyor.Yok canım erken gebelik testim yoktu benim normal kaset testle yaptım dün yaptım 3 gün vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?