• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adetim çok gecikti???

kataraktpenguen17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2025
55
33
3
27
Selam kızlar,
Normal döngüm yaklaşık 30 gün, aslında 15 Ekim civarı regl olmak lazımdı ama ne gelen var ne giden...
27 Eylül'de şüpheli bir durum yaşadığım için yaklaşık 15 gün sonra erken gebelik testi yaptım net negatif verdi (hayalet çizgi yoktu hatta saatler sonra baktığımda dahi yoktu) bu cumartesi (yani olaydan 3 hafta sonra da kan testi verdim) beta HCG<1,20 verdi, yani yine net negatif
Normalde günü gününe olurdum niye bu kadar geciktim anlamadım bu normal mi sizce
Yorumlarınızı bekliyorum

Bende de aynı durum olmuştu evliliğin basında ertesi gün hapı kullanmıştım yaklasık 1 hafta adet olmadım merak etmeyin ama gebe değilsinizdir
Allah bütün isteyen anne adaylarımıza sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama ben bir süreliğine istemiyorum o yüzden değilimdir diye umuyorum açıkçası...

Selam kızlar,
Normal döngüm yaklaşık 30 gün, aslında 15 Ekim civarı regl olmak lazımdı ama ne gelen var ne giden...
27 Eylül'de şüpheli bir durum yaşadığım için yaklaşık 15 gün sonra erken gebelik testi yaptım net negatif verdi (hayalet çizgi yoktu hatta saatler sonra baktığımda dahi yoktu) bu cumartesi (yani olaydan 3 hafta sonra da kan testi verdim) beta HCG<1,20 verdi, yani yine net negatif
Normalde günü gününe olurdum niye bu kadar geciktim anlamadım bu normal mi sizce
Yorumlarınızı bekliyorum
Tekrar test yapma gerekir mı kızlar, çok ilginç şeyler okudum forumda korktum biraz açıkçası

Back
X