Kızlar adetime 1 gün kala kan testi

Adetime 1 gün var ama iç bulantım kasik ağrım oluyor yarın kan testi vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı yarın kan versem bekleyemiyorum
Çıkar.
Yumurtlama üzerinden 12-13 gün sonra kanda çıkıyormuş. Yani varsa çıkar. Evdeki yaptığınızda da çıkar varsa. Bence kan vermek bile bi umut
Evde test yapmadan vermeyin derim

Ben adetime 5 gün kala kan verdim 10.5 cikti canim kesinlikle varsa kanda cikar yarin yaptir
Ben de Predictor ıle ılgılı cok kotu yorum olsa da eczacılar en ıyısı bu dedıgı ıcın aldım hayalet cızgı cıkıyor yarın kan verıcem bata uc var ınsallah 10 uzerı cıkar hayırlısıysa tabı :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Eklentiler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    7 KB · Görüntüleme: 75
İnsallah canim hayirlisiyla 🤲 kanda varsa cikar tabiki mutlaka en guvenilir kan
Hayırlısıysa gelsın ınsallah yavrularımız cok heyecanlıyım sabahı edemıcem oglum da cok heyecanlandı yarın okula gıdıcek bakalm yalancı pozıtıfse de saglık olsun dıyecegız :emir_bebek:

Çıkar.
Yumurtlama üzerinden 12-13 gün sonra kanda çıkıyormuş. Yani varsa çıkar. Evdeki yaptığınızda da çıkar varsa. Bence kan vermek bile bi umut
Evde test yapmadan vermeyin derim
Teşekkür ederim inşallah vardır hep kan daha önce çıkar çıkar kesin sonuç verir diye okudum ama evde testim var sabah gitmeden yaparım

Geç döllenme olabiliyor bazen varsa da çıkmayabiliyor ama siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim sabretmek elde değil artık yarın heyecanımı kafam da ki soru işaretini atmak adına kan testi vereyim geç dollenme ise zaten adet gormem ordan anlarim teşekkür ederim

İnsallah canim hayirlisiyla 🤲 kanda varsa cikar tabiki mutlaka en guvenilir kan
Evet en güvenilir en kesin sonuç kanda çıktığı için direk kan vermeyi düşündüm testler bazen yaniltabiliyor çok teşekkür ederim inşallah ya rabbim hayirlisi ne ise onu versin inşaallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Teşekkür ederim inşallah vardır hep kan daha önce çıkar çıkar kesin sonuç verir diye okudum ama evde testim var sabah gitmeden yaparım
Evet kanda ilk çıkıyor zaten. İdrara sonra geçiyor. Ama evde bi çift çizgi görmeden kan vermeyin demek istedim. Yani idrarda varsa kanda kesin çıkar. Siz bilirsiniz♥️

Ben de Predictor ıle ılgılı cok kotu yorum olsa da eczacılar en ıyısı bu dedıgı ıcın aldım hayalet cızgı cıkıyor yarın kan verıcem bata uc var ınsallah 10 uzerı cıkar hayırlısıysa tabı :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Ayyy aynı test aynı sonuç bu ne ya 🤦🏼‍♀️ benimde böyle çıkıyor biraz daha siliği hatta saat 1 olduğu için reglime 5 gün kaldı dün yapmıştım

Eklentiler

• Screenshot_20221225_113017.webp
    Screenshot_20221225_113017.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 53
Ayyy aynı test aynı sonuç bu ne ya 🤦🏼‍♀️ benimde böyle çıkıyor biraz daha siliği hatta saat 1 olduğu için reglime 5 gün kaldı dün yapmıştım
esım gıtmeyelım kan vermeye reglını bekle dıyor ıkı gun kaldı zaten karnım agrıyo napıcam bılmıyorum

Back
X