S seherikoo Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 8 1 1 25 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seherikoo #1 2 haftadır göğsümde dokununca acıma hissi var ve biraz yorgun gibiyim bundan dolayı acaba gebemiyim diye düşündüm sizce test yapsam çıkar mı
2 haftadır göğsümde dokununca acıma hissi var ve biraz yorgun gibiyim bundan dolayı acaba gebemiyim diye düşündüm sizce test yapsam çıkar mı
Queengibiqueen Sıktınız ama artık he🫥 Kayıtlı Üye 16 Nisan 2024 735 259 23 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seherikoo #2 Adetlerin düzenli mi ? Kaç günde bi oluyorsun ? Normalse eğer adetine 10 gün varsa daha yeni yumurtlamışsın demektir çünkü
Adetlerin düzenli mi ? Kaç günde bi oluyorsun ? Normalse eğer adetine 10 gün varsa daha yeni yumurtlamışsın demektir çünkü
S seherikoo Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 8 1 1 25 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seherikoo #3 Queengibiqueen .!.: Adetlerin düzenli mi ? Kaç günde bi oluyorsun ? Normalse eğer adetine 10 gün varsa daha yeni yumurtlamışsın demektir çünkü Genişletmek için tıkla... Evet düzenli ve 30 günde bir görüyorum
Queengibiqueen .!.: Adetlerin düzenli mi ? Kaç günde bi oluyorsun ? Normalse eğer adetine 10 gün varsa daha yeni yumurtlamışsın demektir çünkü Genişletmek için tıkla... Evet düzenli ve 30 günde bir görüyorum
Queengibiqueen Sıktınız ama artık he🫥 Kayıtlı Üye 16 Nisan 2024 735 259 23 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seherikoo #4 seherikoo .!.: Evet düzenli ve 30 günde bir görüyorum Genişletmek için tıkla... O zaman 10 gün varsa yeni yumurtlamışsın veya yumurtlamaksın canım
seherikoo .!.: Evet düzenli ve 30 günde bir görüyorum Genişletmek için tıkla... O zaman 10 gün varsa yeni yumurtlamışsın veya yumurtlamaksın canım
S seherikoo Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 8 1 1 25 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seherikoo #5 Queengibiqueen .!.: O zaman 10 gün varsa yeni yumurtlamışsın veya yumurtlamaksın canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Queengibiqueen .!.: O zaman 10 gün varsa yeni yumurtlamışsın veya yumurtlamaksın canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Queengibiqueen Sıktınız ama artık he🫥 Kayıtlı Üye 16 Nisan 2024 735 259 23 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seherikoo #6 seherikoo .!.: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim değerlendir bu günleri hamilelik istiyorsan
seherikoo .!.: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim değerlendir bu günleri hamilelik istiyorsan