kızlar agnucaston hayıt hapıyla hamile kalan varmı

eli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
94
12
38
İstanbul
benim son adetim 23 hazirandı hapa adetin ikinci günü başladım kendım aldım eczaneden aranızda kullanıp hamile kalan varmı

benim son adetim 23 hazirandı hapa adetin ikinci günü başladım kendım aldım eczaneden aranızda kullanıp hamile kalan varmı

ben hayıt suyunu aldım bu gün başladım sabah akşam 1 çay bardağı suyla içiyorum bakalım etkisini görürürz inş . senin durum ne su anda ?hamile kalanı çok duydum tabi herkesde işe yararmı bilinmez? o yüzen çok umutlanmıyorum .0
:40:

ben hayıt suyunu aldım bu gün başladım sabah akşam 1 çay bardağı suyla içiyorum bakalım etkisini görürürz inş . senin durum ne su anda ?hamile kalanı çok duydum tabi herkesde işe yararmı bilinmez? o yüzen çok umutlanmıyorum .0

adetime 5 gün var bakalım faydası olcakmı sen nezama ndır tedavi görüyosun

Merhaba arkadaşlar geçen ay 10unda adet olmuştum ve 6 sında olmam gerekiyordu 4 gün geç gelmişti hatta kan testi bile yaptırmıştım negatifti tabi.Çünkü benim saati bile şaşmazdı 29. gün olurdum ilk defa geç geldi.Bende burda bi topikte okumuştum agnucastonu onu aldım ve başladım adetimin 2.günü ve 6 temmuzda bıraktım eğer hamile kalmışsam bebeğe zarar vermesin diye.ve bugüne kadar hala olmadım ayın 9unda test yaptım negatifti attım çantaya incelemedim ve ertesi sabah atmak için elime aldığımda hafifte olsa silik bi çizgi daha belirmiş gördüm ya test bozuldu yada hamileyim bilemiyorum ama yarın tekrar test yapıcam bakalım ne çıkıcak.Herşeyi geçtim de neden adetim düzensizleşmeye başladı acaba agnucastonu kestim diyemi gelmedi bilemiyorum ama 7 aydır bekliyoruz bebeğimizi Allahım hepimize biran önce versin inşallah meleklerimizi..

Kizlar nedir bu hayit hapmi otmu nerden alabilirim nasil kullanicam lutfen yardim edermisiniz :?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar geçen ay 10unda adet olmuştum ve 6 sında olmam gerekiyordu 4 gün geç gelmişti hatta kan testi bile yaptırmıştım negatifti tabi.Çünkü benim saati bile şaşmazdı 29. gün olurdum ilk defa geç geldi.Bende burda bi topikte okumuştum agnucastonu onu aldım ve başladım adetimin 2.günü ve 6 temmuzda bıraktım eğer hamile kalmışsam bebeğe zarar vermesin diye.ve bugüne kadar hala olmadım ayın 9unda test yaptım negatifti attım çantaya incelemedim ve ertesi sabah atmak için elime aldığımda hafifte olsa silik bi çizgi daha belirmiş gördüm ya test bozuldu yada hamileyim bilemiyorum ama yarın tekrar test yapıcam bakalım ne çıkıcak.Herşeyi geçtim de neden adetim düzensizleşmeye başladı acaba agnucastonu kestim diyemi gelmedi bilemiyorum ama 7 aydır bekliyoruz bebeğimizi Allahım hepimize biran önce versin inşallah meleklerimizi..

bende kullanıyorum10 tane var daha bu gün içemedim ateşim çok yüksek boğazım şiş

ben dün kan değerlerine baktırdım prolaktin değeri yüksek çıktı 33 şimdi dostinex verdi başlıycam pazartesi bu ilaç değerini düzeltip hamile kalmaya yardımcıymış okuduğum kadarıyla inş işe yarar . öyle duruma geldimki herseyde umut arıyorum :)) hayırlısı

Kizlar nedir bu hayit hapmi otmu nerden alabilirim nasil kullanicam lutfen yardim edermisiniz :?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eczaneler de hapı var, agnucaston ya da hayıt hapı da diyebilirsin. Aktarlarda da bitkisi varmış sanırım,çayını yapıp içiyor lar ams nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Haziran ayinda kullandim ayrica sogan incir ve havuc kurude uyguladim bende burda daha once okudugum bi konuda ogrendim ve ecz den kendim aldim sonuc hamisim :)

Ben adetimin 4. Gunu ile 18. Gunleri arasinda ictim bu hapi 14 tane ictim toplamda hamileyim ama bu hap sayesinde diyemm sadece tatilin verdigi rahatlik ve rabbime ettigimz dualar sayesinde oldu diyebiliyorm.

bende pıkoluyum dr bu hapı verdı bır hafta oldu başlayalı uamrım faydasını görürümm yorumlar ıyı umutlanıyorum sızı okudukcaa

Back
X