Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim son adetim 23 hazirandı hapa adetin ikinci günü başladım kendım aldım eczaneden aranızda kullanıp hamile kalan varmı
ben hayıt suyunu aldım bu gün başladım sabah akşam 1 çay bardağı suyla içiyorum bakalım etkisini görürürz inş . senin durum ne su anda ?hamile kalanı çok duydum tabi herkesde işe yararmı bilinmez? o yüzen çok umutlanmıyorum .0
![]()
Merhaba arkadaşlar geçen ay 10unda adet olmuştum ve 6 sında olmam gerekiyordu 4 gün geç gelmişti hatta kan testi bile yaptırmıştım negatifti tabi.Çünkü benim saati bile şaşmazdı 29. gün olurdum ilk defa geç geldi.Bende burda bi topikte okumuştum agnucastonu onu aldım ve başladım adetimin 2.günü ve 6 temmuzda bıraktım eğer hamile kalmışsam bebeğe zarar vermesin diye.ve bugüne kadar hala olmadım ayın 9unda test yaptım negatifti attım çantaya incelemedim ve ertesi sabah atmak için elime aldığımda hafifte olsa silik bi çizgi daha belirmiş gördüm ya test bozuldu yada hamileyim bilemiyorum ama yarın tekrar test yapıcam bakalım ne çıkıcak.Herşeyi geçtim de neden adetim düzensizleşmeye başladı acaba agnucastonu kestim diyemi gelmedi bilemiyorum ama 7 aydır bekliyoruz bebeğimizi Allahım hepimize biran önce versin inşallah meleklerimizi..
Kizlar nedir bu hayit hapmi otmu nerden alabilirim nasil kullanicam lutfen yardim edermisiniz :?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözlerde garıp; biri kalk gıdelım dıyor, diğeri otur ne halt yemeye gıtcen dıyor![]()
ben hayıt suyunu aldım bu gün başladım sabah akşam 1 çay bardağı suyla içiyorum bakalım etkisini görürürz inş . senin durum ne su anda ?hamile kalanı çok duydum tabi herkesde işe yararmı bilinmez? o yüzen çok umutlanmıyorum .0
![]()
Kizlar nedir bu hayit hapmi otmu nerden alabilirim nasil kullanicam lutfen yardim edermisiniz :?
n'oluyor yaa ben bu yorumu buraya yapmadım kiAma nasil bise hapmi otmu nerden alcam
n'oluyor yaa ben bu yorumu buraya yapmadım ki
nıye alıntı yaptınız?
Kusura bakmayin taslaklard kalmis yanlislikla buraya geldi :/
Ben hamile kaldim bu hapi icmistim o ay
ben içtim son 10 tane var ama çok hastayım 2 gündüe antibiyotik içiyorum boğazım çok şiş
canim sonuc ne oldu. hamile misinbende pıkoluyum dr bu hapı verdı bır hafta oldu başlayalı uamrım faydasını görürümm yorumlar ıyı umutlanıyorum sızı okudukcaa