Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Benim testim de böyle (predictor) adete 4 gün kaldı

Eklentiler

• 1753956714462.webp
    1753956714462.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41
Gittim doktora ultrasonla baktı 40 dan fazla yumurtlama olmuş yine pcos yüzünden ama büyüyen çatlayan yumurta göremedi kabda erken şuan çıkmaz cumartesi bakalım dedi ama gebelik olduğunu düşünmüyor doktor ben göğüs ve kasık ağrılarından bahsettim o da süt hormonlarının ve troit değerlerimi görmek istedi cumartesi sabah kan tahlili yapalım hem onlara bakalım hemde betaya dedi

valla genelde öyle olur heralde diye düşündüm sancıyla beraber
Canım lütfen test yaparsan haber verir misin bana da. Benim de akşam iç çamaşırıma akıntıyla beraber çok açık kahverengi leke gelmiş bat 5 ağustos. Bir defa da silince çok az peçeteye geldi görünce ağladım hatta yerleşme mi diye. Bugün içiöe doğdu sanki af edersin beyaz giyeyim iç çamaşırımı yerleşme olursa rengini ayırt edeyim diye. Akşam da görünce ağladım tutamadım kendimi. Adete çevirir diye çok korkuyorum 🙄

valla genelde öyle olur heralde diye düşündüm sancıyla beraber
Canım lütfen test yaparsan haber verir misin bana da. Benim de akşam iç çamaşırıma akıntıyla beraber çok açık kahverengi leke gelmiş bat 5 ağustos. Bir defa da silince çok az peçeteye geldi görünce ağladım hatta yerleşme mi diye. Bugün içiöe doğdu sanki af edersin beyaz giyeyim iç çamaşırımı yerleşme olursa rengini ayırt edeyim diye. Akşam da görünce ağladım tutamadım kendimi. Adete çevirir diye çok korkuyorum

kızlar ben elendim heralde. 4 gündür çok fazla karın ağrım vardı ve aşırı bi uyku hali vardı. rüyamda da beta hcg değerimi 380 görmüştüm 😁 o yüzden dün test yaptırmak için sağlık ocağına gittim maalesef değerim 1,20 :( . son adet tarihim 10 temmuzdu gelecek adetim de 14 ağustos olması gerekiyor. bu ay yine 5 gün sabah akşam femara kullanmıştım. olmadı yani. bakalım kısmet eylüle. o zaman da olmazsa ekimde aşılamaya başlıcaz zaten
Canım daha cok erkennn benle aynı bat tarihlerin daha yeni yumurtlama dönemini geçirdik bebek daha yerleşmedi bile beta nasıl yükseltsin 😅 birlikte bekleyelim daha imkansız betayı yükseltmesi ☺️ elenmedin yani beklemedeyiz anca 10 agystosta filan betamız yükselmiş olacak eğer döllenme olduysa yani

Arkadaşlar SAT 11 temmuz BAT 5 ağustos. Her şey idrarda pozitifi görmemle başladı. O gün o pozitifi görünce aşırı umutlandım. Pazar günü hcg 0,6 çıktı. Biliyorum çok düşük.. Bu değerin artma ihtimali var mıdır? Ben çok takıntı yaptım idrarda pozitifi görünce.
Çok erken daha batını bir geç sonra test yap

Ay bende geldimmm 😆 14 Temmuz son adet ovülasyon testi yaptım 23 Temmuz pik oldu. Beklenen adet tarihim 7 Ağustos. Dün ve bugün test yaptım çıkmadı erken daha da işte bi ümit. 3 gün daha beklemem gerekecek sanırım ama beklentiye girince biraz zor oluyor:)

Kayseri Şehir hastanesinde çektireceğim verirler mi acaba ya birde ilçeden geliyorum ya önce doktora görünmem gerekir değil mi direkt randevu alabilir miyim acaba Y Yakndaanne
Ben şehir hastanesine gitmiştim ilk bana hsg için bir sene sonraya randevu veriyoruz beklemek istersen bekle diyip başlarından savdılar resmen sonra bu alanda isim yapmış bi yer vardı orda çektirdim 7500 tlye.. ama doktor görüp istek oluşturmadan çekmezler bence doktorun yönlendirmesi üzerine randevu oluşturuyorlar

Ben şehir hastanesine gitmiştim ilk bana hsg için bir sene sonraya randevu veriyoruz beklemek istersen bekle diyip başlarından savdılar resmen sonra bu alanda isim yapmış bi yer vardı orda çektirdim 7500 tlye.. ama doktor görüp istek oluşturmadan çekmezler bence doktorun yönlendirmesi üzerine randevu oluşturuyorlar
Bir sene mi 🫨 inşallah öyle değildir ya bu ne saçmalık.. doktora gidicem zaten o ne derse öyle hareket ederiz bakalım aşılama mı artın klomen mi ne derse

Merhaba..agustos ayi guzel haberlerin ayi olsun insallh.18 temmuz regl tarihimdi.ne sat ne bat hicbir takibim yok.sadece yumurtlama tarihlerini hesapladim.bazi arkadaslar gibi hepsini degerlendirdim.esim artik damizlik gibi hissediyorum diyor 🤭umarim olmustur bazi belirtiler var.reglim gecikirse oyle test yapacagim.on agustos adet tarihim.daha onceleri tek iliskide bide hamile kalmistim.nedense bunda cok umitsizim gunler gecmiyorr.buralarda oyalaniyorum.

Back
X