Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben almak istiyorum da internetten .kullanan varsa bilgi verebilir mi bana.bi de beden olarak büyük mü almak lazım yani riskli bişey olduğu için kullanan varsa bilgi verebilir mi lütfen:)?
ben almak istiyorum da internetten .kullanan varsa bilgi verebilir mi bana.bi de beden olarak büyük mü almak lazım yani riskli bişey olduğu için kullanan varsa bilgi verebilir mi lütfen:)?
3 renk (beyaz ,ten ,siyah)50 tlymiş:) ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da .gömlek bedenin neyse o bedenden alabiliyomuşsun da.o konuda kararsızım internetten alınca değişmek zor olur tabi .inşallah birisi cevap verir:)
pek tavsiye etmem .çamaşırcılarda satılan o bildiğimiz model yani farklı bi özelliği yok.ben biraz daha orjinal sert bişey sandımdeğilmiş.tavsiye etmem.