merhaba kızlar,erkek arkadasım 30 yasında bı senelık ılıskımız var ilk 5 ay hersey cok iyiydı fakat sevgılımın abuk ısteklerı benım ona karsı tepkı göstermeme sebep oldu.mesela arkadasnın evıne kalmak ıcın benı cağırması yemeğe kahvaltı vs. tabı hepsi basbasa kalıp fingirdemek için fırsat kollamasıydı arkadası bekar ve sevgilisi olmadığı ıcın bana bu duurm cok ters geldı acıkcası ama hernekadar tartısmalar yasasakda ben kırılmasın dıe yanına gıttım.düşündüğüm gibi yakınlasmaya basladı ben ne kadar cektiysem kendımı neden geldınkı o zmn dedı bende aldm cantamı cıkmaya kalktım ama ızın vermedı özür diledi. yani o kazandı.ayda bir kere sehır dısına cıkardık tabı ben aileme yalan söluyordum ızın almak ıcın bu beni çok üzüyordu.onunla bu duurmu paylastgımda ben senı cok özlerım nasıl görüşemicez fln diye yakınmaya basladı.en sonkı sehır dısı gezımızde ben o yokken telefonundan face hesabına gırıp mesajlasmalarına baktım(bu arada bana asla telefonunu vermez kıskanc oldgm ıcın veya benden bısey sakladıgndan heralde)bı kızla msjlasmalarını gördm kız ne kadar tavız vemesede bizimkinde canımlar tatlımlar fln her cumlede mevcut belkı beraber calısırız bıgun antalya yazın cok guzel oluyor gel fln demeler sonra tabı bunlar ıcın özr diledi benden ama o gunden sonra aramız cok bozuldu ben 2 gun konusmadım oda cok uzerıme gelmedı.kendısıyle bidaha görüşmeyeceğimi düşündüğü için.bir ara konusmaya basladık ama benı aramaması ve bana zaman ayırmaması sinirlendirdi beni bugn konustuk tabı yıne ben aradım bana evlenıp bosanmak ıstemıorm ama senlede gecınemıyoruz hep sorun cıkıyor ben kavga etmek ıstemıyorum bundan sonrası nasip dıye konustu.ne diyeceğimi bilemedim ben onu cok sevıyorum belkıde hayatımda ılk defa bı erkeğe dokundum onunla uyudum ondan cok benımsedım ve ondan baskasıyla evlenemem gözüyle bakıyorum kızlar fikirlerınız önemli bundan sonrası ıcın nasıl davranmalıyım ona karsı
(