kızlar akıl verin gideyim mi unutayım mı ?

çok sevindim evacığım.umarım arzuda sevgilisiyle işlerini yolluna koyar.umarım kimsenin ilişkisi benimkine benzemez.sizin bu anlattıklarınız bana umut oldu.demekki aşk ve sevgi var.:sm_cool:

bir sene koskaca 1 sene olmş bn bunu yazalı be hat :7:

ne bliyim eskileri okumk istedm baktımda neler çekmişim bn ya bildgnz kabus yaşamışm.hatrlıorum o gnleri nefes alamazdm kzlar...şimdi neden mi yazıorum belki örnk olurum birine diye.ne acılr çektm.ne yalanlar ayrlklar gördm erkk arkadşmdan...ama SONUÇ :
mükemml bir ilşki.hala dewm edioruz.3yılı dewrdik çok mutluyuz o 1 yıl önceki kavgadan sonra 1 daha ayrlmadık...

kızlar şunu sölicem.bn de hıçkırarak uyandım geceleri nefesm kesildi öldm ömrm hayalm aşkım herşym btti.ama sabrettm ugraştm dua ettm.Şükr RABBİM düzeltti bzi.o kadar iyi bi çiftz ki şimdi.arkadaşlarm imreniyor:63:

sabredn canlarım dua edin.hayrlı ise rabbim geri döndürr onu sze.nolur kndnze eziyet etmeyn.geçicek inanın geçicek....

şimdi ölü konuyu hortlattım diye kızmayın bana eski konumu okuyunca yorum yapmk istedim.:1:

ne isterdim biliyor musunuz? bn 2 sene önce buraya ayrılığımı acımı ölümü yazmışım. bittim sanmışım.
herkes bitti sanmış. ama sadce bir kaç haftalıkmış bizim o ayrılık.
2 sene geçti üzernden hala mutluyuz bir kez kavga etmedk öyle.

buraya yazdgmda 2 yıl 3 aylıkmışız. şimdi 4 yılı bitirdik :)
teşekkür ederim sevgilim.. kendini topladığın şua n çok iyi çok olgun bir nişanlı oldugun için.
ve bir kez bile bana o günleri tekrar yaşatmadığın için. herkes,ben bile biitti derken sen geri geldgn için.
4 seneyi biitrdik aşkım çok değiştn çok olgnlştın seni sewiyorumm hep sevicem çimen gözlüm :)

Back
X