Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzucum kesinlikle şu noktada haklısın panik var bende! şöle sölim facesine eski çıktığı bir kızı eklediğini
gördüm hemen ben gidicem konuşucm olmz böle demeye başladım.ama gitmedim.gtmicemde..
gelelim son duruma:döndü...ama şöle ;
bu mugla üniverstesni bırakıp,benim kazandığım üniye yerleşti.sonuçlar 2gn önce açıklndı.
terchni ben yapmştım.kazandığı gün msj attım hayrlı olsun diye.buda msj çekti madem terchmi sen yaptın,benmle devam ediceksin ayrılmıcz dedi.faceden eklemş bni gel konuşmamz gerek dedi.
baktım ki facesinde hiç kız yok beni ekledi ya sildi tabi hepsni ben görmim diye.
nese konuştuk.devam etmek istiyo musun benle,kendini zorunlu hissetme dürst ol dedi.bnde sende
sevgi yok dedim.sen benim istemediğim şeyleri yapma sevgide olur herşeyde olur dedi.
afyonda herşey çok iyi olcak dedi.
ben biraz mesefali davrandım bana hemen birimi var hayatında dedi bnde var ama o beni sevmiyor dedim.
sen öyle san,pişman o yaptıklarından dedi.ya hatta kızlar konuşmanın ortasında aşkm dedi,bn cwp wermedim.özledim bu arada seni dedi.
kızlar son durum bu şekilde daha çok şey konuştuk ama aynı durum.
bn şuan olumsuzum çnkü afyon oldu diye geldi bana.bi bakıma bana mecbur gbi.2 haftaya ev tutmaya gitcez birlikte.gelmk istrsen gel dedi.ve şöle bir konuşma geçti :
bak mecbur değilsin bana yardım etmeye bn gidicem ev tutucam kayt olucm dedi.
bnde yok gelcem sonuçta benim yüzümden afyondasın ddim.
hayret bşy acısyosun sn bana bu çok garip,yanlz kalırım diye acıdığın içn yanınmda olma hakkımı helal etmem dedi.
bnde yok yanında olucm merk etme dedim.
ne olarak yanımda olcksın dedi?
cwp wermedim.durum bu kızlar. haaa facesinde ki herkesi sildi bir tek bn duruyodum,bn demedim tabi sil diye.sonra faceyide kapattı.
işte son durum ...... kafam kalbim karmakarışık güvenemiyorum ona hiç içten gelmiyor yaa![]()
gerçekler acıdır ne yazık ki ..ama biz kızlar çoğunlukla erkeğin üzerine gittikçe bizi çok seveceğini umarak bişeyler düşünmeye çalışırız..onlar ne güğzel yapıyorlar; bittiyse bitiyor..bir daha arayıp sorma olmuyor..o hissetmiş demekki aranızda heycan flaan kalmamış..o heycan ateşini sen tek başına yakamazsın ki! bırak uğraşmaya değmez..kıymızıayaba doru demiş..illada bilmek istiyorsan bazı şeyleri kendinden mahrum bırak en güzel şekilde öğrenirsin.. bak o hayatına yeni anlamlar,heyecanlar katarken senin için içini yiyor..aklını başına devşirolumunekankayizsmile
ne kadar güzel yaaa boshayallersmileevet kızlar ............. aradan baya zaman geçti,ben de durumumu bir kez daha yazayım dedim.
barışştıkopuyorumnanaktan
çok ama çok ugraştı gönlümü kazanmk için.bn başlarda yüz vermedim.korktu daha da ugraştı.
hayatımda biri var sandı.bana hep aynı şeyi söyledi: bn aptalım.sewdgm halde bıraktım seni sırf rahat olmk için.sevgimi görmezden geldim sevmiyorum dedim.ama biliyordum seviyordum işte..
afyonda buluştuk,sonrada eskişehri gezmeye gittik.inanın o kadar masum utangaç ki bana nasıl yaklaşacagnı bilemiyordu.sanki 2.5 senelik sevgili değilz.
moralm bozuldgnda istemiyorsan ben gideyim seni mutsuz etmek istemiyorum dedi ve agladı.
o kadar ki gözyaşlarını tişörtüne sildi. kıyamadım işte o an ona sarıldım barıştık.
ama bu değilde en önmlisi gözlerindeki o masum pişman bakıştı.
şimdi aramz o kadar iyiki sürekli arıyor beni,sürekli kanıtlamaya çalışyor bişeyleri.
telefnu 5 dk önce kapattık.bana gene dediki azcık kanıtladım daha inş tam güveniceksin sevdiğime dedi.
herşey o kadar güzel ki şuan kötü bi kabusdan uyandım sanki.
ha birde şu var herşeyi knuştuk.bana neden öle yaptığını ona neler oldgnu hepsini açık açık anlttı.
tek istediği rahat olmkmış.
şimdi diyorki bn seninle de rahatım ama bunu düşünemedim diyor.
bnde ona karşı daha anlayışlı dawranıyorum sıkmıyorum boğmuyorum.şimdilik herşey çok güzel.
dua edin kzılar RABBİM bu aylarda dualarınızı kabul eder inş.benim her duamı kabul etti şükürler olsun ona...
[/I]