Kızlar akıl verin !!! :((

Etiketini totsuna yapıştırsın, giderken arkadan bakınca anlaşılır kim olduğu böyle belli olmuyor, töbe yaa :47:

Boşver arkadaşım, konuya buradan giren adamdan hayır çıkmaz, mazallah incileri dökülür elit ailesinin. Baksana baştan kasıntı, aramak sormak yok, burun kaf dağında. Bununla ilişkin olsa ne olacak, böyle aşk mı olur, boşveeerrr

Kızlar cevaplar için sağolun hepiniz. Ondan çok etkilenmiştim, ilk kez hayatımda aşkı yakaladığımı düşünmüştüm ama sanırım ondan bana fayda yok :(. Ayrıca o gün başka şeyler de yaptı kendini beğendiğini gösteren.. Onun mezun olduğu okulda okuyan bir tanıdığın oğlundan bahsediyordum, bizden 5 yaş kadar küçük.. Çok yakışıklı bir genç olduğunu söyledim, o da ne dedi biliyor musunuz: "okurken okulun en yakışıklısı bendim." Şakasına mı söylüyor diye düşündüm ama şaka yaptığını gösteren jest, mimik filan yoktu yüzünde. Sonra arabasıyla beni otobüs durağına bırakırken "kuşum nasıl" diye sordu ben anlamadım ne kuşu dedim meğer arabasından bahsediyormuş :(((( offf offff galiba aşk bana haram :(((((

Kızlar cevaplar için sağolun hepiniz. Ondan çok etkilenmiştim, ilk kez hayatımda aşkı yakaladığımı düşünmüştüm ama sanırım ondan bana fayda yok :(. Ayrıca o gün başka şeyler de yaptı kendini beğendiğini gösteren.. Onun mezun olduğu okulda okuyan bir tanıdığın oğlundan bahsediyordum, bizden 5 yaş kadar küçük.. Çok yakışıklı bir genç olduğunu söyledim, o da ne dedi biliyor musunuz: "okurken okulun en yakışıklısı bendim." Şakasına mı söylüyor diye düşündüm ama şaka yaptığını gösteren jest, mimik filan yoktu yüzünde. Sonra arabasıyla beni otobüs durağına bırakırken "kuşum nasıl" diye sordu ben anlamadım ne kuşu dedim meğer arabasından bahsediyormuş :(((( offf offff galiba aşk bana haram :(((((

Bildiğin sonradan görme:53:
Yok arkadaşım ya o güzel kalbini böylesine kaptırma çok üzülürsün yoksa bence şükret yol yakınken göstermiş kendini kompleksli herif:25:

Herkes belli birilerinin bi şeyi:)) Bu kibir nedendir anlamıyorum.
Bu kadar kasmaya ne gerek var.
Zihniyet belli...
Küstah ki ne küstah....
Uzak durun bence...
Birde şimdi daha kendini bulamamış birini bulmaya uğraşmayın:))

Kuşu, çiçeği,böceği onun olsun. Zaten birde durağa bırakmış ayrı sinir oldum ona!

Yahu kendi ayaklarımızın üzerinde durduk ne mutlu. Birgün bile benim babam da şu, soyadım, ailem bu demedim.
O yüzden birçoğundan daha erkek derler bazı kadınlara.

Merhaba herkese, şimdi ben geçen haftasonu şehir dışında bir sempozyuma katıldım. Orda biriyle tanıştım ve çok hoşlandım, beraber akşam vakti 5 saat boyunca sohbet ettik. Sohbeti çok keyifliydi, neşeli ve espriliydi, üstüne üstlük yakışıklıydı. Bana iltifatlar edip durdu, ben de benden hoşlandığını düşündüm. Ben de öyle çok hoşlandım ki aşık olduğumu düşündüm, kalp çarpıntıları yaşadım. İlk defa bu hisleri yaşadım. Ve bu durum hoşuma gitti çünkü aşkı tatmak istiyordum.

neyse ankara'ya döndükten sonra geçen pazar bir kahve içmek için buluştuk yine. ama buluşmaya biraz geç geldi, bu bende biraz hayalkırıklığı yarattı önemsememeye çalıştım. Sonra sohbet ederken benimle ilgili "sen şöyle misin?" tarzı birkaç yorum yaptığını görünce şakasına "ya sen beni neden çözmeye çalışıyosun?" dedim. o da:

"ya ben belli birilerinin oğluyum, o yüzden böyle sorular sorarım, kimlerle oturduğuma dikkat ederim" tarzı şeyler söyledi. Bu arada babası prof. dr. Ben de biraz bozuldum ne yani biz dikkat etmiyormuyuz dedim, o da "yok sen zaten güven duymasan burda olmazdın" tarzı şeyler söyledi.

açıkçası aşık olduğumu düşünüyordum ama hislerim biraz söndü. bu durum acı veriyor şimdi. önmüzdeki haftasonu buluşalım diye sözleştik, ne dersiniz kızlar sizce bir şansı hakedermi? akıl verin çünkü aşk meşk olaylarından hiç anlamam.

not: bu arada pazar gününden beri ne aradı, ne mesaj attı bu normal mi sizce
tipik mavi kan,kırmızı kan olayı. yani sınıf ayrımı.
yol ver gitsin:ssz:

Son düzenleme:

sığki feci sığ. :ssz:
birde okulun en yakışıklısıymış ha. kadın demez bunu .:1:
kuş muhabbeti kahkaha attırd bana.neyse başka kuştan bahsetmemiş:9:
hele otobüs durağına bırakmak sizi.
pekte centilmenmiş. neyini tutsan elinde kalıyor adonisin...:27::27::52:

Back
X