Kizlar akil verin:(((

leylaleyla93

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
221
125
18
32
Kizlar ben bisey anlaticam. esimle aramda anlasilmazlik var. 4 yasinda bi kizim var biliyosunuz bazilariniz. bi cocuk daha istiyodum. ama cok uzgunum simdi. bana akil verin. evde her kes konusdugunda mesela ben bi sey soyleyim esim yalnis anliyo kiziyo. konusmamaya calisiyoru. biraz kizdiginda seni doverim bosarim diyo. susuyorum ki sorun buyumesin. bu gune kadar vurmadi bana ama boyle soylemeside sinirlerimi bozuyo. psixolojim alt ust oldu inanin. ne yapacagimi bilmiyorum. bosanmak istiyorum. cok sukur ailem arkamda durur ama kizimi dusumuyorum korkuyorum uzuluyorum. bana bosanirsan alirim elinden diyo. ya ben napicam. yardim edin

Ya eşin bukadar bosanma meraklisiysa bence boşan boşu boşuna hayatını birinden korkarak ve sevilmeyerek gecirme derim ben. Eger kendisi bosanmak istiyorsa çocuğunu neden senden almak istiyor asil senin ona cocugu sana vermem demen lazim hem bosanmak iste hem cocugu da verme oh ne ala .

Evet hem istiyo bosanmayi. hemde cocua korkuyuyo beni. kizimi dusunuyorum babasina cok bagli. uzuluyorum yapamiyorum

Evet hem istiyo bosanmayi. hemde cocua korkuyuyo beni. kizimi dusunuyorum babasina cok bagli. uzuluyorum yapamiyorum

Aranizda iletisim problemi var butun evliliklerde oluyor bu bazen bizde de oluyor ve basbasa konusuyoruz bunu yani neden öyle davrandıgını soruyorum o benim hatalarımı soyluyor ben onun hatalarını ve bu sekilde birbirmzi kırmayarak konusup anlasıyoruz sende dene konusmayı bence. Bide bosanmaktan korkma etrafımda bosanıp ikinci evliligini yapan ve daha mutlu olan okadar insan varki anlatamam. Yani hayat devam ediyor korkma hicbirseyden kendine guven herzaman

Cok tesekkur ederim. konusmayi cok denedim. bi daha yaparim. insallah iyi olur. kizim icinde yuvami dagitmak istemiyorum

Şöyle bir ortamda bir çocuk düşünmek çok yanlış acımıyor musunuz doğacak çocuga? Belliki her hareketiniz batıyor alttan aldıkça da iyice tepenize çıkmış. Elinizden falan alamaz hiç korkmayın dağ başı değil burası. Size vurmamış olması şiddet mağduru olmadığınızı göstermez-ki psikolojik şiddet uyguluyor aileniz arkanızdayken kızınızn da psikolojisini daha fazla bozmayın anne ve babası ayrı ama mutlu yetişen bir birey olabilir böyle giderse anne babası birlikte ama mutsuz ve psikolojik sorınları olan bir birey olacak

Ben istemiyorum cocuk. ama esim ve ailesi bi cocuk dogurduguma ragmen bana sonsuz diyolar. cocuk doguramiyosun diyolar

Ben istemiyorum cocuk. ama esim ve ailesi bi cocuk dogurduguma ragmen bana sonsuz diyolar. cocuk doguramiyosun diyolar
Sende bu insanlara mükafat olarak bir tane daha mı doğuracaksın? Lütfen saglıklı düşün bırak ne derlerse desinler şükür bi evladın var kimseue bişey ispatlamak zorunda değilsin böyle saçma şey mi olur

Yuvayi yıkmak çok kolaydır ya sonrası? Insan bir şeyi yapacaksa bunun sonucu olarak artisini ve eksisini de düşünmeli. Bosanirsam artisi mi çok eksisi mi diye dusunmelisin. Akıl veren çok olur ama ekmek veren olmaz o yüzden Egerki karsinizda sizden daha baskın bi karakter varsa onunla tartismaktan uzak durun. Boşanmak çözüm asla değil. Ve ailenize güvenmeyin. Hiç bir insan evlilik sonrası aileye geri dönmesi bekardaki gibi olmaz.

Psikolojik destek alsaniz neden öyle davranıyor durduk yere bisebebi olmalı hep mi böyleydi değilse ne değişti tekkende mı aynı davranıyor yoksa ailesi varken mı kızının yanında da mi aynı davranıyor bu boşanma lafını ağzına pelesenk edip çocuğu alirim öz güveni ??bu kadar ayakları nasıl yere sağlam basıyor... Yahu anlam veremiyorum hem kızı aliyorsun o sana Allah in emaneti hem güzelce bicocogun var sağlıklı sıhhatli sukretcek ne kadar çok şey var ve sen gel karina böyle davran Allah ıslah etsin dua et bol bol oku Rabbim doğru yolu gostersin hakkında hayırlısı neyse o olsun Rabbim eşinin kalbine merhamet serpsin Allah korkusunu yerlestirsin rabbim seninle merak etme hiç bimazlumun göz yaşı yerdekalmaz

Dusunuyorum tabikide. abim var evli. esi hamile cocugu olucak onun icinde elim kolum bagli zaten

Konussan allah korkusu var. haci kendisi. ama benim icin bi evi dagitmak 5 dakkalik diyo. bence onun psixolojik sorunlari varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…